2777
2789

من مادرم فوت شده

یه داداش مجرد دارم

ولی خواهر بزرگم نزدیک 50 سال داره دوتا خواهر دیگم دارم که همشون از زن داداشم بزرگترن

حالا زن داداشم بدون اینکه به کسی از ما بگه حداقل به پدرم بگه

رفته شماره یکی از دوستاش که مال یه شهری هستن که یک ساعت با ما فاصله دارن رو داده به داداش من

عکس و شماره داداش من رو هم داده به دختره که چند ماه باهم حرف بزنن آشنا بشن

البته داداشم سریع به ما گفت و خودش مخالف بود

در ضمن داداشم هنوز کار رسمی نداره و قصد ازدواج نداره

شما باشید هم چین کاری میکنید برای برادر شوهرتون بدون اینکه به کسی بگید زن پیدا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم همچین کاری نمیکنم 

برادر شوعر مجرد دارم ولی کاری نمیکنم کاسه کوزه ها فردا سر من بشکنه والا زنداداش شما هم بی عقلی کرده از همین الان بده شده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دوس داره دوستش بیاد پیششش جاریش بشه چون تنهاس شما خواهرا جمع میشید احساس غریبی میکنه    

خب نباید به بزرگتر داداشم میگفت 

درضمن همیشه میگه من جاری نمیخوام

میترسه کسی رو بگیریم از اون سرتر باشه

یکی از خودش پاییتر پیدا کرده

هیچ کاری نمیکنم ولی خب وقتی داداشت میاد همه چی بهتون میگه از اونجا میتونین بازی رو به نفع خودتون تغییر بدین و زنداداشت هم هیچ وقت نمیفهمه و رکتون تو رو هم باز نمیشع

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
خب نباید به بزرگتر داداشم میگفت  درضمن همیشه میگه من جاری نمیخوام میترسه کسی رو بگیریم از اون ...

دقیقاااااا می‌ترسه شماها هم فرق بزارید بین اون وجاری جدید

درکل کارش اشتباه بوده 

ولی خیلیارو دیدم که برای برادرشوهر دنبال دختر بودن ولی باید توجمع میگفت وپیش همتون اونم وقتی که داداشت قصد ازدواج داشته باشه

خلاصه خودش زود دست به کارشده که یوقت داداشت باکسی دوست نشه وپاشو کنه تو یه کفش بگه اینو میخوام 

میخواسته باسیاست و موذی گری جلو بره ولی نتونسته