2777
2789
عنوان

وای چیکار کنم کمککک

227 بازدید | 22 پست

خانوما من میحوام برای یازده تا مهمون زرشک پلو با مرغ درست کنم حالا مرغارو با یه عالمه دلمه و پیازه خورد شده مزه دارکردم گذاشتم یخچال حالا اونهمه پیازو دلمه بریزم دور از اول برای خورشن خورد کنم؟؟؟

نه میتونی همونا رو استفاده کنی

البته پیاز بمونه میکروب جذب میکنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا خورشت دیگه چرا  مزه دار کردی 


تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
برا خورشت دیگه چرا  مزه دار کردی

منم یبار اینکارو کردم تو زعفرون و پیاز خوابوندم بعد خورشتش کردم بینهایت خوشمزه شده بود همه تعریف کردن از مزش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

مرغارو جدا كن 


پياز بزار سرخ شه 

بعد روش رب بريز سرخ كن

بعد فلفل دلمه هايي كه واسه مزه زدي رو بريز يه تفت بده اب بريز روش سس بشه


حالا اگه ميخواي مرغو اول سرخ كن بنداز تو سس بپزه

اگه نه كه بزار با همونا بپزه بعد سرخش كن 


اوليش بهتره 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز