2777
2789
عنوان

وای چیکار کنم کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست
خواستم بوی زمخت مرغ بره

من برا خورشت  اول خود مرغ هارو سرخ میکنم طلایی ک شدن قشنگ 

پیاز تفت میدم تو قابلمه دیگه فلفل دلمه ای و هویچ و رب  اضافه میکنم بعد مرغ هارو میریزم  اب جوش میریزم خیلی عالی میشه مجلسی میشه زعفرونم اخرش میزنم با ادویه اینا 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من برا خورشت  اول خود مرغ هارو سرخ میکنم طلایی ک شدن قشنگ  پیاز تفت میدم تو قابلمه دیگه ف ...

عزیزم منم دقیقا همینطور درست میکنم ایندفعه مرغو مزه دارکردم حاالا حیفم میاد پیازو فلفل دلمه ای رو بریزم بره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم دقیقا همینطور درست میکنم ایندفعه مرغو مزه دارکردم حاالا حیفم میاد پیازو فلفل دلمه ای رو بر ...

اره حیفه یکاریش بکن دیگه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
خب میخوام از همون برای سس مرغ استفاده کنم نگرانم طعمش اونی که میخوام نشه

بنظر منم نکنی بهتره چون  پیاز الان بوی زحم مرغو بخودش گرفته 

چکاریه دوبارع بریزی تو‌خورشت 

وای مرسی خیلی کامل توضیح دادی حالا چیزی که میخوام درمیاد؟

قربونت

اره عزيزم حتما ميشه من هميشه مدل اول درست ميكنم مجلسيارو، 

فقط اون پيازارو كه خورد كردي رو بيخيال شو 

ننداز توش ظاهر بدي ميده

يا اگه دلت نمياد واقعا پيازارو بندازي بزار تو مشما فريزر  بعدا استفادش كن 

درست در مياد فقط يادت باشه توش پودر دارچين هم بزني 

كاش الان ب مرغ هات پودر سير هم اضاف كني ببين معركه ميشه

يا اگه نتونسي فردا داخل خورشتت هم ميتوني بريزي

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
قربونت اره عزيزم حتما ميشه من هميشه مدل اول درست ميكنم مجلسيارو،  فقط اون پيازارو كه خورد ...

اتفاقا پودر سیر هم ریختم داخلش راسی دلمه هارو هم بیخیال شم جدید بریزم؟؟؟

اتفاقا پودر سیر هم ریختم داخلش راسی دلمه هارو هم بیخیال شم جدید بریزم؟؟؟

اگه دلت نمياد بريزي دور ميتوني همون دلمه هارو بريزي داخلش نه مشكل نداره

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…