2777
2789
باید تحت نظر دکتر باشی گلم  داروهای متفاوتی هست ولی بستگی داره ک بدنتون امادگی داشته باشه یا ن ...

ممنون ک وقت گذاشتی جواب دادی گل من❤💙

اگ راست باشه ابن سینا من ۶ تا پسر میارم😐😂

جالب اینجاست رو دست همسرمم همین میاد😐

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون ک وقت گذاشتی جواب دادی گل من❤💙 اگ راست باشه ابن سینا من ۶ تا پسر میارم😐😂 جالب اینجاست رو ...

😂😂 پس خدا ب دادت برسه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غم مخور که خبری نیست .....

😂😂 پس خدا ب دادت برسه 

یعنی ممکن راست باشه😐😂

نمیدونی شوهرم چ ذوقی میکنه😐😐😐 تک پسره عاشق پسره 

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤
دندون درد و میشه کاریش کرد تو سه ماه اول

اینو باید از دندانپزشک بپرسید

بله کنترل درد عفونت و خونریزی درمان اورژانس محسوب میشه و حتی طی ۳ ماهه اول هم قابل انجامه

پس سریعتر مراجعه کنید

خانم آقای دکتر
یعنی ممکن راست باشه😐😂 نمیدونی شوهرم چ ذوقی میکنه😐😐😐 تک پسره عاشق پسره 

نمیدونم دقیقا درسته یا نه 

ولی تصورش جالبه. 🤗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینو باید از دندانپزشک بپرسید بله کنترل درد عفونت و خونریزی درمان اورژانس محسوب میشه و حتی طی ۳ ماه ...

ممنون از اظهار نظرتون 

البته بد نیست ک بدونید بدون نظر متخصص زنان یا ماما دندان پزشک کاری نمیکنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راسته ‌که مامایی اشباعه و برای انتخاب رشته ی فردی که براش علی السویه است پرستاری رو اولی بر مامایی ق ...

بستگی داره ک چقدر علاقه و توانایی داشته باشید 

هر دو رشته های خوب و جالبی اند و بازار کار خودشون رو دارن

اما اگه درامد مهمه نه عشق ب کار هیچکدوم ب دردت نمیخورن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون از اظهار نظرتون  البته بد نیست ک بدونید بدون نظر متخصص زنان یا ماما دندان پزشک کاری نمیک ...

سپاس از شما

باید بدونید که در ادیشن جدید رفرنس های دندانپزشکی برای مواردی که عرض کردم نیاز قطعی به تایید متخصص زنان نیست و دندانپزشک تنها د موارد خاص یا شک به بیماریهای خاص سیستمیک مشاوره میگیره وگرنه که تشخیص خودشون برای درمان اورژانس کفایت میکنه

خانم آقای دکتر
بستگی داره ک چقدر علاقه و توانایی داشته باشید  هر دو رشته های خوب و جالبی اند و بازار کار خودش ...

برای خودم نپرسیدم و هممون میدونیم که بچه ها قبل از ورود به دانشگاه هیچی از علاقه یا محیط کار و آینده شغلی نمیدونن شاید بد نباشه که اطلاعات جزئی تری در اختیارشون بگذاریم تا روشن تر تصمیم بگیرن نه کلیات

ازین رو مصدع اوقاتتون شدم 

و ممنون از بذل وقت و توجهتون

خانم آقای دکتر

میپرسم کدوم کافه برم فردا

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻