2777
2789
دندون درد و میشه کاریش کرد تو سه ماه اول

بهتره توی سه ماه دوم انجام بشه 

ولی اگه اورژانسی باشه میشه حداقل پانسمان کنید فقط باید پیش پزشک کاربلد برین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غم مخور که خبری نیست .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید تحت نظر دکتر باشی گلم  داروهای متفاوتی هست ولی بستگی داره ک بدنتون امادگی داشته باشه یا ن ...

دکتر بخاطر یه سانت بقایا و کیست هموراژی دو بسته قرص دزوپستیو داده لکه بینیم قطع شده آنتی بیوتیک و یه قرص باریجم میخورم نزدیکی میتونم داشته باشم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دکتر بخاطر یه سانت بقایا و کیست هموراژی دو بسته قرص دزوپستیو داده لکه بینیم قطع شده آنتی بیوتیک و یه ...

چند وقته سقط داشتی

چند هفته بودی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره گلی از امشب تا ۷شب نزدیکی    ولی شوهرم همکاری نمیکنه  خیییلی ناراحتم  چون پی ...

احتمال تخمک گذاریتون زیاده

نگران نباشید تا چند روز فرصت دارید 

انشالله ک ب زودی مادر بشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند وقته سقط داشتی چند هفته بودی

دوماه پیش ولی یه هفته اس فهمیدم این کیست و بقایا رو دارم هست هفته بودم ولی بارداریم پوچ بود بعد سقط دکترم آنتی بیوتیک نداد منم لک می‌دیدم رفتم دکتر دیگه هم عفونت شدید گرفتم هم اینا رو داشتم ده رو بیشتر مترو و ازیترو کرم کلوترمازول زدم الان دو بسته از اون قرص و یه باریج و سفیکسیم داده لکه بینیم سه روز تموم شده می‌خوام ببینم در چه حالم میتونم نزدیکی کنم

دوماه پیش ولی یه هفته اس فهمیدم این کیست و بقایا رو دارم هست هفته بودم ولی بارداریم پوچ بود بعد سقط ...

برای نزدیکی مشکلی نیست ولی فعلا تقدام ب بارداری نکنید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نزدیکی مشکلی نیست ولی فعلا تقدام ب بارداری نکنید 

ن تا این قرصا دزوپستیو تموم نشه بار نرم معاینه اقدام نمیکنم فقط میخواستم ببینم نزدیکی اسمال ندارع و اینکه اون کیست و بقایام واقعا با اینا میره

ن تا این قرصا دزوپستیو تموم نشه بار نرم معاینه اقدام نمیکنم فقط میخواستم ببینم نزدیکی اسمال ندارع و ...

انشالله ک میره ولی باز سونو بدید ک اگه بقایا داشتید بازم

سریعتر اقدام کنید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40