2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه؟

297 بازدید | 9 پست

من الان هفته ی ۱۱ بارداری م

دو سه بارم لک دیدم دارم دوفاستون میخورم

کارهای خونه م در حد رفع نیاز انجام میدم زودی خسته میشم و کمرم درد میگیره

حالا شوهرم گیر داده پنجشنبه برادرزاده م رو با شوهرش دعوت کن

یه جور غذا درست کن

خودمم کمکت میکنم

من دوست دارم وقتی مهمون دارم خونه م برررررق بزنه اصلا حال تمیزکاری ندارم

یه راهپله جارو کردم همون شب لک دیدم میخوام واسه راهپله از این ماه کارگر بیارم.

هر وقتم مهمون داشتیم تموم زحمت ها با خودم بوده

کار شوهرمم قبول ندارم.

الان بهش گفتم دستشویی رو بشور یه الکی شور کرد و تمام

منم الان سر مهمون قسمش دادم گفتم تو رو خدا ولم کن

بچه ی تو شکمم رو نکن فدای مهمون

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

شوهرم دید تصمیمم جدیه واسه دعوت نکردن ناراحت شد

در ضمن قبلا زیاد دعوتشون کردم

یه بار دعوتم کردن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حق با شوهرته عزیزم.

درسته بارداری ولی خب وقتی خودش داره کمک میکنه دلیل نمیشه خواستشو رد کنی. غذاهم میتونی سفارش بدی بیارن

اگه خونتم برق نده میتونی از مهمون عذرخواهی کنی بگی ببخشید بخاطر وضعیتم زیاد خونه مرتب نیست ولی دلم خواسته ببینمتون

استراحت کن بگو دکتر ممنوع کرده برام اصلا قبول نکن

میخوام اصلا قبول نکنم

بنظرم حق با شوهرته عزیزم. درسته بارداری ولی خب وقتی خودش داره کمک میکنه دلیل نمیشه خواستشو رد کنی. ...

ببین میگه کمک میکنم ولی درست و حسابی نمیکنه

میشناسمش

همه ی زحمت ها آخرش با خودم میشه

پارسال خونه رو رنگ کردیم گفتم کارگر بگیریم من تنهایی نمیتونم تمیزکاری کنم

گفت نه کروناس خطرناکه و این حرفا

انقدر الکی کار کرد آخرش دعوامون شد بخدا میخواستم از دستش قهر کنم برم خونه ی بابام

پس اگه اینجوریه به خودت فشار نیار عزیزم

به خاطر همین میگم نه 

اونم ناراحت شد

تابستون دوبار دعوتشون کردم

میگم تا بچه مون میاد دنیا مهمونی ندیدیم یه دفعه همه رو ببریم بیرون ولیمه ی بچه مون باشه