2777
2789
عنوان

بابام یه ادم بی شعور هس

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 31 پست
درکت میکنم تو مریضی اون بخاطر یک لیوان آب اعصابت رو هم خراب کرد پدر و مادر ایرانی هشتاد درصدشون سم ه ...

اخه مگه یه لیوان اب چیه من براشون اندازه یه لیوان ابم ارزش ندارم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین که جرات دارید با باباتون سر اینچیزا دهن به دهن بشید خیلیه والا...

عزیزم پدر محترمم باعث وضع الان منه و من کل عمرم مجبور بودم ده برابر این جرعت به خرج بدم وگرنه الان مرده بودم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عزیزم تاپیکای منو درمورد بابام بخونم میفهمی بابات ،باباس

بابام باباس

چندسالته فکر کردی فقط اینه من خیلی خستم کیجم منگم برا یه لیوان اب نیاز نبود تحقیرم کنه ازش نخواستم برام بمیره یه لیوان اب خواستم😂🥴

من یه مادرمهمین که پی از توکوچکترا برا رابطه نیست خوبه

ببین میدونم حس بدی داره ولی اگه مادرت مشکلی نداره برات مهم نباشه چون مهم نیس

مادرم نمیدونه

میگم فکر میکنی اتفاقا میدونه ولی خودت باشی می تونی به دخترت این بگی

ببین قصیه من با این سنم خیلی بدتر از ایناس ولی خب بابام عدم خیانتکاری نیس از این خوشحالم

وقتی نمی تونی کاری کنی نکن تو فقط خودت پیر میکنی گلم

بابای من وقتی مریض میشدیم میگفت برین پیاده روی راه برین خوب میشید تو انفولانزا میگفت ورزش کنید عاشق اینه درد و سختی زن و بچه شو ببینه در حالی که خودش کوچکترین سختی و فشاری رو تحمل نمیکنه سختی چیه کاراشم میده دیگران

مامان سرطان داره همچنان ازش کار میکشه مثل قبل

همه باباها خوب و مهربون نیستن

دورو زمونه ببین هی بابا شماها میخواین چی بشین اینقدر لوس شدی که به بابات بگی آب بیا ه دستور بدی در ح ...

یه ابه و خواهش کردم دستور ندادم و عجیبه که برا یه لیوان اب حق میدید به بابام پس اگه من حق ندارم از بابام اب بخوام بابامم حق نداره از من اب بخواد

من تین نمیگم منطق میگه

بابای من وقتی مریض میشدیم میگفت برین پیاده روی راه برین خوب میشید تو انفولانزا میگفت ورزش کنید عاشق ...

من بابام نبرد دکتر هر وقت مریض شم باید از سر و کولش بالا برم تا دکتر ببره اخرش میکم خودم ماشین میرونم میرم از ترسش مجبور میشه باهام بیاد