2777
2789

من خودم ارشد دارم و متاسفانه به خاطر بدشانسی یا هرچیزی شاغل نشدم .

خونه دارم و یه پسر دارم .ولی اصلا از خودم راضی نیستم .

دخترای اطرافم همه کارمند هستند یا شاغل هستند با وجود شاغل بودن و بچه داشتن ورزش میکنن البته منم ورزش میکنم ولی خوب نسبت به کسی که دغدغه کار داره متفاوته ...

در کل دختری که پول درمیاره خیلی جذابه ...

البته بگم یه دسته از دوستام که شاغل هستند با سهمیه به کارشون رسیدند اما یه دسته واقعا با تلاش و پشتکار و شخصیت قوی شون ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ما اون موقع که داشتیم کار میکردیم و یا درس میخوندیم شما عشق و حال با شوهر یا مهمونی و ... بودین بالاخره زمان سرمایه همه ماست یکی استفاده میکنه یکی با خوش گذرونی هدرش میده ولی هیچوقت دیر نیست هروقت ماهی از آب بگیری تازس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ارشد چی دارید دنبالش برو برای کار

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

خب ما اون موقع که داشتیم کار میکردیم و یا درس میخوندیم شما عشق و حال با شوهر یا مهمونی و ... بودین ب ...

بنده خدا هم ارشد داره .نگفت که بی سوادم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خب ما اون موقع که داشتیم کار میکردیم و یا درس میخوندیم شما عشق و حال با شوهر یا مهمونی و ... بودین ب ...

عزیزم منم ارشد دارم .منم بعد ازدواج ادامه تحصیل دادم .تازه یه شهر دیگه .همچین عشق و حالم نکردیم با شوهر.من خودم با اعصاب داغون از شوهر ومسائل مالی و ...ادامه تحصیل دادم.

بنده خدا هم ارشد داره .نگفت که بی سوادم

ارشد چه ربطی داره آدم اگر میخواد موفق باشه خیلی باید فرای این چیزا تلاش کنه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ارشد چه ربطی داره آدم اگر میخواد موفق باشه خیلی باید فرای این چیزا تلاش کنه

آخه گفتی اون زمان که ما درس میخوندیم شما با شوهرت عشقو حال میکردی.

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

عزیزم منم ارشد دارم .منم بعد ازدواج ادامه تحصیل دادم .تازه یه شهر دیگه .همچین عشق و حالم نکردیم با ش ...

شما باید از صبح که بیدار میشی تا شب برنامه داشته داشتی روی دفتر پلنر بنویسی صبح که بیدار شدی تا شب میخوای چیکار کنی زمانت مدیریت کنی فقط اینطوری که میتونی زمان به دست بگیری بعدم ارشد برای موفقیت کافی نیست باید علم رو به عمل درآورد