2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۹ این ماه میرم سونو قلب انشالله 

آخرین بتام ۴ روز پیش بالای ۱۰۰۰۰ بود ۴ روز قبل اونم ۲۵۰۰ بود دکترم گف خوب رفته بالا

علایمم  فقط شکم درد شدید حتی بستری شدم تشخیص خارج رحمی دادن بهم ولی بعدن مشخص شد داخل رحمه

تو آخرین سونو گرافیک چهار روز پیش فقط کیسه  زرده زرده ساک بارداری تشکیل شده بود

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من ۱۹ این ماه میرم سونو قلب انشالله  آخرین بتام ۴ روز پیش بالای ۱۰۰۰۰ بود ۴ روز قبل اونم ۲۵۰۰ ...

😍😍😍😍عزیزممممم بتات عالی بوده من ۸۰ بود بعد چن روز شد ۷۰۰ کمه؟

منم سینه هامو ک دست میزنم شدید درد میکنه،اولبن روز اخرین پریودت کی بوده شما

8/24

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
منم سینه هامو ک دست میزنم شدید درد میکنه،اولبن روز اخرین پریودت کی بوده شما

سینه درد یادم رفته بود از بس ک دل درد امونمو  بریده 

سینه هام صبحا  احساس میکنم داره منفجر میشه و سفت  شده  و یکم حالت تهوع  دارم ولی شدید نیس و اینکه  زود زود میرم دسشویی 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

هیچیییی علامتی...فقط از دوهفته پیش سمت چپ کمرم درد میگیره یهو ک دکتر گف ربطی به. باردری نداره و سیاتیکه😕😕😕ولی من تاحالا چنین دردی تجربه نکرده بودم..نمیدونم حالا واقعا سیاتیکن یا واسه بارداریه چون از روز موعدم اینحوری شدم...بتاهم نرفتم بدم خود دکترم تو سونو گف حدود۱۴۰۰ایناس...دقیق نکف...واسه قلبم انشالله هفته دیگ

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
😍😍😍😍عزیزممممم بتات عالی بوده من ۸۰ بود بعد چن روز شد ۷۰۰ کمه؟

مهم اینه ک بعد چن روز شده ۷۰۰؟

شما اولبن روز پریودت چندم بوده

۲۸ آبان 

برا شما چنده؟

۴ روز

اره اونموقع خیلی خوب رفته بالا