2777
2789
عنوان

بیبی فیس

301 بازدید | 33 پست

من ۲۵ سالمه هررررررجا میرم بهم میگن بهت میخوره ۱۴ سالت باشه

قدمم کوتاس و هرچقدر سعی میکنم خوشتیپ نشون بدم نمیشه، لباسای خوب میگیرمو ست میکنم ولی وقتی میپوشم اصلا به چشم نمیان، حس میکنم هیچی بهم نمیاد

هیییییچکس منو جدی نمیگیره

همیشه تو این فکر بودم چرا کسی جذبم نمیشه نگو چون بچه مچه و ساده میزنم هیچکس روم حساب باز نمیکنه با خودشون میگن این که بچس و شوته😔

اه افسرده شدم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@na_zii  

به ادمای اطراف اصن ربط نداره دید کلی مردم همینه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
داشتم نظر میذاشتم تاپیکت تعطیل شد

تعطیل نشد که

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
اخی عزیزم 🥺 خوبه،من خیلی دوست دارم، کلا دوست دارم همیشه بچه بمونم  بیست و چهار سالمه یبار رف ...

خب منم عشق میکنم وقتی اینو بهم میگن،همیشه هم دوس داشتم این موضوع رو ولی الان یه ضعف میبینمش😔

عزیزم من خودم بیبی فیسم قدمم ۱۵۸

همیشه همه روم حساب میکنن  کلا تو فامیل به مشاور معروفم😂بنظرم بخاطر بیبی فیس بودنت نیست شاید خودتو زیاد قاطی جمع نمیکنی

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃

عین خاهرم

۳۱سالشه اولین بچشو ۱۸دنیا اورده دومی رو ۲۱..

اصــــــــــــــــــــــــلا و ابدا ب سنش نمیخوره و بچهاشو هرکی بااین میبینه فک میکنن خاهر برادرن ن مادرو فرزند

ب شوهرش موقع خرید اکثرا میگن دختر خانومت فلان بهمان

منظورشون خاهرمه 

فک میکنن پدر دخترن

صورتش اندازه کلوچس خیلی خیلی بی بی فیسه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

عزیزم ولی ظاهرا شما ناراحتی از این قضیه خب یه جوری ارایش کن و لباس بپوش که از این حالت بیای بیرون.. ...

هرکاری بگی کردم اصلا فایده نداره، همین لباسای منو اگه یه آدم قد بلندتر بپوشه خیییییلی به چشم میاد اما من نه