2777
2789
عنوان

بیبی فیس

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میشه کرد برای اعتماد ب نفس؟؟

بهترین راه مطالعه هست عزیزم،خیلی کتابا درمورد افزایش اعتماد به نفس نوشته شده یکیش بود که من از همین نی نی سایت دیدم خیلیا نتیجه گرفته بودن ولی متاسفانه اسمش یادم نیست بگردی ولی میتونی پیداش کنی 

کتاب شفای زندگیه لوییزهی هم خیلی برای دوست داشتن خودمون و افزایش اعتماد به نفس موثره حتما بخونش 

یکی از روش هایی که میتونه اعتماد یه نفستو زیاد کنه اینه که به نکات منفیه ظاهریت اصلا توجه نکنی و عوضش رو نکات مثبتت تمرکز داشته باشی و ازشون پیش خودت تعریف کنی،از خودت مراقبت کنی کاری که میدونی توش مهارت یا استعداد داری انجام بدی،همیشه استعداد و نکات مثبتتو یادآور بشیو خودتو بخاطرش تحسین کنی..واینکه دیگرانو انقدر پیش خودت بزرگ نکن اینجوری همیشه دربرابرشون حس سرخوردگی داری،عزیزم هممممه ی ماها درواقع آدمای تنهایی هستیم باویژگی های منحصر به فرد خودمون که برای زندگی به هم‌نیاز داریم..هیچکس کامل نیست هیچ کس از شما بهتر یا بدتر نیست،به قول لوییز هی هیچ چیز ظاهریه ما ایراد محسوب نمیشه فقط ما ویژگیایی داریم که همین باعث منحصر به فرد بودنمون میشه و همین تفاوتا میتونه پازل خلقتو تکمیل کنه

این رو همیشه بهش توجه کن که وقتی تو یه جمعی قرار گرفتی خودتو با کسی مقایسه نکنی..همین مقایسه خودش باعث کم شدن اعتماد به نفس میشه

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃
دانایی و سیاستو از کجا و چجوری یاد بگیرم؟؟

اینا همش با مطالعه درست میشه کتابایی که درابن مورد هست رو حتما بخون 

کتاب خوندن خودش باعث اعتماد به نفس میشه چون تو آگاه تر میشی و اطلاعاتت زیاد تر میشه

آنکس که تویی چاره، بیچاره نخواهد شد!🌸🍃