2777
2789

سلام سلام

خوبین خوشین؟

بچه ها میخواستم بپرسم برای مراسم عقد دایی که تو تالاره و زنونه مردونه جداست یه دختر 23 24 ساله چی باید بپوشه؟

مراسم عروسیش یکی دو سال دیگست احتمالا

و سوال دوم اینکه همون دختر برای مراسم عروسی دوستش چی بپوشه؟

مرسی از همگی

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی دوست داره بپوشه دیگه هر چی فک میکنه بهش میاد . اصولا مراسم عقد همیشه ساده تر قشنگ تره

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

هر چی که ترنده آخه میگی 2 سال دیگه 

الآنا سرهمی هم قشنگه ماکسی هم همینطور حالا هر چی نسبت دور تر پوشیده تر و هر چی نسبت نزدیکتر بازتر 

نکته : به طور کلی درجه و میزان باز بودن لباس با نسبت خانوادگی و فامیلیتان رابطه ي مستقیم دارد و این قائده تنها با وجود دخالت سلیقه تبصره خورده و استثنا قائل میشود و لا غیر.  

هرچی دوست داره بپوشه دیگه هر چی فک میکنه بهش میاد . اصولا مراسم عقد همیشه ساده تر قشنگ تره

یه لباس بلند دارم بالاش یقه هفته تقریبا پایینشم تنگه مثل مدل ماهیه بعد از روی روناش چاک میخوره یه طرفه و گشاد میشه

جنسشم حالت لمه ست

همچین چیزی خوبه؟

هر چی که ترنده آخه میگی 2 سال دیگه  الآنا سرهمی هم قشنگه ماکسی هم همینطور حالا هر چی نسبت دور ...

نه مراسم عقدش الانه با حضور فامیلای نزدیک تر

عروسیش یکی دو سال دیگست

سر همی خوبه جدی؟ پر زرق و برق تر نباید باشه عقد؟

من تا حالا عقد اینجوری نرفتم نمیدونم چه جوری میپوشن

یه لباس بلند دارم بالاش یقه هفته تقریبا پایینشم تنگه مثل مدل ماهیه بعد از روی روناش چاک میخوره یه طر ...

اره قشنگه . موهاتم ساده باشه 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.