2777
2789

سلام خواهرا خوبین؟ تازه ی ماسک مو ساختم با ژل آلورا و پیاز و روغن زیتون گزاشتم گفتم یکو نیم ساعت بمونه...کی تجربشو داشته ؟خوبه برای مو خوره و کم پشتی مو؟خواهرم ی مدت پیاز رنده میکرد میزاشت.. موهاشو انگار وب زدن خیلی خشک شده من گفتم ژل آلوورا و روغن زیتون برا نرم شدن بهش اضافه کنم .الان زدم گوگل فقط پیاز و روغن زیتون یا آلوورا و پیاز ..این ۳ تا رو ننوشتن .بنطرتون بشورم یا بمونه؟😑

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه پیاز بو  میده من دوبار سرم و  داخل حمام میشورم

بله ولی خوبه من از اولین بار نتیجشو دیدم موهام انگار قوی تر شدن این سومین باره فک کنم 

چقدر خوب . منم دفعه بعد ژل آلو ورا بزنم . موهات خشکه یا چرب 

معمولیه اما چند ماه قبل موهام زیر کمرم میرسید الان تا نوک شونه هامه ...نزدیک عروسیمم هست میترسم حنا بزنم موهام رنگ نگیره ...خیلی موخوره داره خود ب خود کوتاه شد.☹

معمولیه اما چند ماه قبل موهام زیر کمرم میرسید الان تا نوک شونه هامه ...نزدیک عروسیمم هست میترسم حنا ...

عزیزم پیچ اینستا کنستانتره  حنا داره  به موها رنگ نمیده . اسم پیچ هم  محصول خوبه میخای  بخر استفاده کن 

عزیزم پیچ اینستا کنستانتره  حنا داره  به موها رنگ نمیده . اسم پیچ هم  محصول خوبه میخا ...

ی بار از آرایشگر پرسیدم گفت بیرنگ بیشتر برای ماسک صورت استفاده میکنن اصلیش رنگ دار برای مو ..کلا بی رنگشم نمیزاره موها رنگ شیمیایی بگیرن