2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنزت چه رنگیه؟  لباست چه مدلیه چه رنگیه  واسه چه مکانی میخوای؟ بگو تا راحت تر بتونم راه ...

برای عروسی پسر دایی همسرم شومیز باشلوار میپوشم کرمی هستن لنزمم عسلیه ولی یکم قرمزه

توروخدا هرکی امضامو میخونه ی صلوات برای رفع حاجتم بکنه 
لنز نخر عزیزم اشتباه منو نکن منم همش لنز میزاشتم تو بهداشت شم کوتاهی نمیکردم اما چشمام بشدت عفونت کر ...

وای عزیزم توروخدا منو نترسون خودم الان باکلی استرس خریدم اونم فق برا عروسی بعدش میندازمش ۱۶۰ گرفتم 

وای عزیزم توروخدا منو نترسون خودم الان باکلی استرس خریدم اونم فق برا عروسی بعدش میندازمش ۱۶۰ گرفتم&n ...

نه گلم نمیترسونمت من هر روز میزدم کمی ندید بدید بودم 😅تو که فقط برا عروسی میزنی 

وای عزیزم توروخدا منو نترسون خودم الان باکلی استرس خریدم اونم فق برا عروسی بعدش میندازمش ۱۶۰ گرفتم&n ...

ببین بذاری رو چشمت رنگ قرمزش عوض میشه نگران نباش

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

نه گلم نمیترسونمت من هر روز میزدم کمی ندید بدید بودم 😅تو که فقط برا عروسی میزنی 

من اب لنز ندارم الان تو اب جوش گذاشتم‌مشکلی نداره اب لنز گرونه یکم

ارایشت نود باشه با رژ قرمز خیلی خوشگل میشه 

چطور مثلا نود اخه لنز ارایش توپ میخاد من از ارایش هیچی بجز خط چشم سر درنمیارم

ببین بذاری رو چشمت رنگ قرمزش عوض میشه نگران نباش

واقعا؟وای مرسییییی انشالله عوض بشه اکثریت اونجا عربن و مسخرم میکنن

واقعا؟وای مرسییییی انشالله عوض بشه اکثریت اونجا عربن و مسخرم میکنن

اره معمولا رنگ لنز روی چشم تیره عوض میشه من خودم لنز طبی میذارم سبز تیره است ولی رو چشمام اصلا کسی نمیفهمه سبزه فقط یه براقی  میده به چشمام

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞