2777
2789
عنوان

سونوی روز ١٤ رو انجام دادم

57 بازدید | 47 پست
انمدومتر ٩ ... گفت فولیکولت هم ترکیده به قول خودش ... مایع هم دیده شده اندومتریوز ٩ بده؟
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن هر شب یا حداقلا 1شب درمیون اقدام داشته باشی
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت
حتما عمیق دخول داشته باشین مثلا ببخشید از پشت به جلو
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت
یک ساله اقدامم . خودم پرولاکتینم بالا بود و نمیدونستم به خاطر همین تخمک نداشتم . این ناه دارو خوردم . شوهرم هم رفته درمان سنتی واسه واریکوسلش
هارا مگه ازمایش پرولاکتین مربوط به خانم های شیر ده نیست ؟پس چرا انجام میدین به دکترم گفتم برام بنویس گفت مال شما نیست این ازمایش
انشا الله سعی کن عمیق اقدام داشته باشی قبلش هم خودتو با جوش شیرین بشور شوهرتم قبلش دوش اب سر بگیره
پوپک جز ازمایش های هورمونیه ... منم شیر ده نبودم که اصلا بچه ندارم اما خود به خود زیاد شده بود یا مال استرسه یا مال تحریکات سینه و ... حتما انجام بده که نرمال باشه .. اگرم بالا باشه زود میاد با قرص پایین