2777
2789
عنوان

سونوی روز ١٤ رو انجام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 47 پست
منم 5ماهه تو اقدامم ولی نشده به شوهرم میگم ازمایش بده نمیده!!!
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت
نههههه با جوش شیرین نشوری. خیلییییی بده
یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه این ماه باردار نشم حتما انجام میدم
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت
اره این ماه 5تا فولی دارم 20-18-17-17-18 روز 13پری البته با قرص
هارا میخوای با جوش شیرین خودتو نشور چون شما دیگه تخمک گذاری کردی جوش شیرین واسه کسیه که تخمک گذاری نداشته باشه پس استفاده نکن گلم
جوش شیرین باعث میشه نطفه مشکلدار بشه. اصلا قبل از رابطه جوش شیرین نزنین به خودتون
یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
پوپک قرص چی خوردی که انقدر فولیکول داری
ارشیدا همه پزشک ها میگن استفاده کنین قبل از اقدام خوبه محیط نرم میکنه ولی هارا که تخمک گذاری داشته دیگه لازم نیست
باشه عزیزم نمیزنم . ممنون ارشیدای عزیز
پوپک شما که فولی خوب داری عزیزم .. شاید مشکل از شوهرته بگو حتما ازمایش بده من شوهرم بعد از چند ماه نزدیک یک سال شده بود بالاخره رفت ازمایش و فهمیدیم خیلی ضعیف شده و حتی تعداد اسپرماشم نزدیک صفره
تا دیر نشده یه ازمایش بده
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه