بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مم عاشقه قصر دشت و استاد معین و کمیلم و هاشمیم. هونجا هوا گرمه،ادما همیشه بیرونن،سبری فروشا سبزی می ...
در مورد همين موضوع بخوام برات حرف بزنم بايد سه صفحه بنويسم . اما همينو فعلا بگم كه كلا روزگار بد شده . الآن همه حالشون خرابه . پايين شهر و بالا شهر هم نداره . مردم چون قوانين رو نميدونن فكر ميكنن فقط حال خودشون خرابه . براي همين اوني كه پايين شهره فكر ميكنه با رفتن به بالا شهر حالش خوب ميشه . اوني كه بالا شهره فكر ميكنه دچار روزمري شده و پايين شهري ها خيلي دلشون خوشه . اينها از حال هم خبر ندارن . قانون دنيا ميگه حال من كه بد باشه حال تو هم بد ميشه . حال اكثر مردم مثل همديگه س . فرقي نداره بالا شهر باشي يا پايين شهر . تو روستا باشي يا تو شهر . هر جا باشي حال روحي اكثر آدمها مشتركه . منتها يكي مثلا خارجه . مشروب ميخوره و مياد جلوي دوربين ميگه من غم و غصه ندارم . اثر مشروب كه از بين ميره وطنم پاره ي تنم ميخونه . شهرام شب پره هم مثل اينكه حالش خوب نيست . ديوانه شده ميخواد برگرده ايران . اونم نميدونه همه جا آسمون يه رنگه . قبلا روزگار اينجوري نبوده . هم بالاشهري از زندگيش راضي بوده هم پايين شهري . الآن هيچكس از زندگيش راضي نيست . وضعيت درست ميشه . اما اين درست شدن براي همه مون گرون تموم ميشه .