2777
2789
عنوان

چه بارونیه تهران😍 ولی خیلی دلم گرفته❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 41 پست
منم يه مدت بارون كه ميومد غمگين ميشدم . ياد اون روزايي ميوفتادم كه از مسير دبيرستان پياده تو بارون م ...

اینم یه حرفیه

بارون بهونه ست منم کلا خیلی وقته حال دلم خوش نیست فعلا چون دچار روزمرگی شدم برام سخت تر هم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزهای خوب هم خواهند رسید  هر سربالایی یه سرازیری هم داره

هییییی کاش برسه فعلا از همه طرف بهم رسیده مثبت فکر میکنم نمیشه منفی فکر میکنم بدتر میشه

خسته شدم

پس چرا اقدسیه باون ننیاد☹

بابا اين چه حرفيه ميزني ؟ مگه ميشه اقدسيه بارون نياد ؟ ياد كارتون پلنگ صورتي افتادم كه فقط بالا سر پلنگ صورتي بارون ميومد . همه تو آفتاب بودن يه ابر كوچولو بالا سر پلنگ صورتي بود رعد و برق هم ميزد . 

هییییی کاش برسه فعلا از همه طرف بهم رسیده مثبت فکر میکنم نمیشه منفی فکر میکنم بدتر میشه خسته شدم

زندگی همینه مگه همه همیشه خوشحالن البته تو کشور ما مشکلات بیشتره چاره ای نیست جز صبر

عکسش و گذاشتم.داره برف میهد

خوش به حالتون . اما يه چيزي بگم ها . بالا شهر درسته همين الآنش هم خيلي قشنگه . ولي قديم ها يه چيز ديگه بود . من نميدونم چرا همه جاي دنيا هر چي زمان ميگذره شهرها آباد تر ميشن . تو ايران هر چي ميگذره شهرها زشت تر ميشن . الآن اگر برميگشتي به اقدسيه ي دهه ي 60 ميگفتي اينجا بهشته .