2777
2789

والا من النگو دوست ندارم نه بخاطر دهاتی بودن و این چیزها بلکه بخاطر امنیتم ، متاسفانه شرایط جامعه به طور فجیعی خراب و نابسامانه و انداختن النگو خطر رو به جون خریدنه 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

راستش سلیقه من که نبود..با عرض پوزش به نظرم خیلی زنونه و سن بالا میزنه النگو...روز عروسیمم ننداختم،زودم فروختیمشون😅

دستبند خیلی قشنگ تره..گوشواره هم ظریفش همیشه تو گوشمه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی طلا نداره و توان خریدشو نداره میگ طلا دهاتیه

نه بابا اینجورم نیس

جاری من ۳۰۰.۴۰۰ میلیون طلا داره ولی فقط یه انگشتر دست میکنه 

اتفاقا واقعا هم روستایی هست ولی خب دوس نداره طلا اویزون کنه 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نمی‌دونم درسته یا نه.

تمام دوستان و همسایه ها و فامیل ،،، اونایی که باکلاس و پیشرفته و درست و حسابی ان ،هیچکدوم طلا بهشون نیست، اما اونایی که چشم و هم چشمی دارن و از جاری و عروس و غیره بد میگن و رقابت میکنن دستشون پر از طلاس

اینایی که گفتن خیلی پول دارن حتی خارج میرن و میان. آلمان و ترکیه وبقیه کشورا

تازه به دوران رسیده ان 

ببین طلا هرچقدررر توانت هست بخر 

اما چندتا تیکه ظریف بنداز 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نه بابا اینجورم نیس جاری من ۳۰۰.۴۰۰ میلیون طلا داره ولی فقط یه انگشتر دست میکنه  اتفاقا واقعا ...

اون دیگ استثناست

والا هر زنی عاشق جواهراته 

خب چرا جواهراته با ارزشی مث طلا باید دهاتی باشه اونوقت اونایی ک میگن طلا دهاتی از بدلی جات و بند پلاستیکی ک می‌یپیچن دور دست و گردن ک ارزشی نداره استفاده میکنن؟

طلا همیشه با ارزشه و با کلاسه حالا مدلش برمیگرده به سلیقه ی طرف

کسی ام ک نداره بخره میتونه بگه دوست دارم طلا ولی توان خریدشو ندارم نه این ک بگ داهاتیه

مثل این میمونه ک یکی نمیتونه شاسی بلند بخره میگه شاسی دهاتیه

خب همه میدونیم ک قیمتش بالاست و خوشگله !

کاش دهاتی بودیم و از سر و رو یمان طلا میچکید🤭😃😉

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403