الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگا میگه یه هدفی رو در پیش گرفتی که خیلی آشفتت کرده و دلت میخواد با کسی درد و دل کنی ولی حتی از اونم میترسی.میگه اعتماد به نفس داشته باش و تلاشتو ادامه بده.نقاط ضعفتو بنویس و برطرفشون کن .از خدا کمک بگیر و نذر کن عشقم
آنا جون حضرت حافظ میگن آشفته ای.هرکاری هر تلاشی میکنی به در بسته میخوری و این بدجور ناراحتت کرده و از زندگی مدام گله مندی.میگه عشقم حتی اگه هدفت درست باشه حتما یه حکمتی توی کارت هست .به خدا پناه ببر و یه مدت بیخیال شو تا آرامشتو بدست بیاری
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
عشقم میگه یه موقعیتی برات پیش اومده مثل یک دوراهی که باید یک تصمیم درست اتخاذ کنی .خوشبختی به زودی وارد زندگیت میشه و مشکلاتت یکی یکی حل میشه .یاد خدا رو فراموش نکن که خودش مشکل گشا هست .
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی
سلام عشقم .میگه اوضاع کاری کرده که فقط به فکر مادیات و دنیا باشی .حضرت حافظ میگه اگه بخوای به چیزی برسی کسی نمیتونه جلوتو بگیره ولی گاهی فک میکنی فقط آدمای پولدار خوشبختن و اینا .ولی میگه اگه به خدا توکل کنی و حسود نباشی و به فکر خودت و شادی روحت باشی به مقام های بالا میرسی
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین