2777
2789

هرجا سوتی دادید بیاید بگید 

میشع به ارزوم برسم خوشبخت شم ی صلوات بفرسید خیلی وقته منتظرم🥺❤️

دوماد ک اومد دنبالم رفتم عقب بشینم😐😐😂🤦🏻‍♀️

از مجلس ک بیرون میومدمم دوباره خواستم برم عقب😂😂😂😂

خاک بر سرم😂😂

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماد ک اومد دنبالم رفتم عقب بشینم😐😐😂🤦🏻‍♀️ از مجلس ک بیرون میومدمم دوباره خواستم برم عقب😂😂😂 ...

😂😂😂چ سر ب زیر

میشع به ارزوم برسم خوشبخت شم ی صلوات بفرسید خیلی وقته منتظرم🥺❤️

سوتی ندادم 😌 مجردم😁

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

😂😂😂چ سر ب زیر

آخه عادت نکرده بودم🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

هنوزم شوهرم تو فیلما میبینه انقد میخندههه😂😂😂

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              
عه ینی تا باینجا رسیدی هیچی سوتی ندادی

نه در رابطه با موضوعت ولی به غیر اون سلطان سوتیم

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای