2777
2789

منتظر ی چیز دیگه بودم😐😂

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بله عزیزم گیریستیرین بزن به موهات پر پشت و بلند میشه 

الان خودم دارم میزنم موهام تا زیر باسنم هست

این کاربری تا اطلاع ثانوی بدلیل اینکه (خواهر شخص کاربریش تعلیق شده)بدست دو نفر میباشد 👭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هس؟

یه جور چیزی هست که باید به موهات بزنی بگی به هر جا مثل لوازم ارایشی دارن بعد تا هر موقع که بری حموم لخت است و خوب شونه میشه ولی وقتی میری حموم نباید نرم کننده بزنی فقط باید توی حموم شونه کنی البته برای ریزش موهم عالی هست

این کاربری تا اطلاع ثانوی بدلیل اینکه (خواهر شخص کاربریش تعلیق شده)بدست دو نفر میباشد 👭