2777
2789
عنوان

😔حالم خيلى بده خييييلى

206 بازدید | 13 پست

به شوهر آشغالم ديشب مامانم زنگ زد گفت محمداقا خانومت حامله مادر بچه اته انقدر عذابش نده بزار بياد سر خونه زندگيش

درسته از ما دهاتى ها خوشت نمياد اما مادر دختراته(😔تو دعوا ها هميشه به خانواده من ميگه دهاتى ها) درسته خانوادم خيلى ساده ان اما ادم هاى بدى نيستن  بهش گفت من حامله ام شوهر نامردمم به مامانم گفت بره سقط كنم تصميمو گرفتم طلاقشو ميدم 

دخترا رو هم ميفرستم پيش خودش مهريه هم بهش دادى سهم خونشم بهش ميدم اشغال عوضى گفت بچه رو سقط كنه ما از اين رسم ها نداريم 😔بخدا نميتونم سقط كنم من چيكار خدا الهى لعنتش كنه 😭😔دعا  كنين شوهرم سر عقل بياد يا بچم خودش سقط بشه من نميتونم دلشو ندارم صداى قلبشو شنيدم 😔دلم ميخواد بميرم 😔دعا كنين بميرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایطم مثل تو بود سقط نکردم همون بچه شد دار و ندار شوهرم 

البته برا همه شرایط مشابه نیست 

ضمنا شما دو تا دختر دیگه داری و مطمین باش طلاق به این راحتی هام نیست اگه زندگیت دوست داری من میگم بچه نگه دار چون آشتی میکنید و فقط حسرت بچه سقط شده براتون میمونه

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

عزیزم یک کم فکر کن اول

این شوهر که میگی آشغاله

رابطه تون که خرابه

معلومه دو تا بچه دیگه هم داری

اصلا کاری ندارم با این وضع واسه چی جلوگیری نمیکنی که باز حامله بشی

اون دیگه به خودت مربوطه

طلاقت هم میخواد بده

با این همه مشکل الان مشکل شما فقط سقط بچه است؟؟

نگران نباش نمیتونه زورت کنه بچه رو سقط کنی

اصلا به دنیا بیارش

بعدش همه چی گل و بلبل میشه؟

با ۳ تا بچه؟

به جای این که الان به فکر این باشی که خدا شوهرت رو سر عقل بیاره فقط برای این که بچه رو نگه داری

سعی کن شرایطتت رو تغییر بدی

چه با دو بچه چه با ده بچه

با اونا كه خوبه اونا جونش ان اما با من نه 

درکت میکنم من 14 سالگی  ازدواج کردم تو 15 سالگی حامله شدم الان 22 سالمه یک پسر و یک دختر دارم حامله هم هستم از شوهرم دارم طلاق میگیرم
شوهرم مثل شوهر تو میگه بچه رو سقط کنم
پیش مشاور رفتم گفت سقط نکن
منم نکردم ولی الان تو خونه بابام دارم زندگی میکنم
ولی شوهر من 8 سال از من بزرگت
به توهم میگم نکن. درست میشه زیادم حرص و جوش نخور برای بچه بده