2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده در یک ساختمان

214 بازدید | 10 پست

سلام خانم ها اگه میشه کمک کنید من ۱۳ ساله ازدواج کردم چندسال مستاجر بودم به دلیل مالی فعلا نمی تونیم خونه بخریم پدرم طبقه بالاشون رو درست کرد ما بریم بشینیم چند روزه اومدیم نمیدونم کار درستی کردم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوب باشن چرا که نه😁

من بودم  ی جای تو هرروز بچمو میزاشتم پیش مامانم میرفتم سراغ کارام😜

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
الان میگم کاش مستاجر بودم ولی نمیومدم 

چرا

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

من ۱۱ سال طبقه بالای مادرم بودم خیلیم عالی بود تا خونه خریدیم وپاشدیم اصلا هیچ بدی از هم ندیدیم البته پدرومادر من اصلا دخالت نمیکردن حتی اگر من دوروزم پایین نمیرفتم کنجکاوی نمیکردن که چی شده یا مثلا مهمون داشتن من مجبور نبودم حتما برم پایین هر جور بودم اونام اوکی بودن باهام 

من ۱۱ سال طبقه بالای مادرم بودم خیلیم عالی بود تا خونه خریدیم وپاشدیم اصلا هیچ بدی از هم ندیدیم البت ...

پدر و مادر من هم اهل دخالت نیستن کاری با من ندارن 

پدر و مادر من هم اهل دخالت نیستن کاری با من ندارن 

پس خیالت راحت  مشکلی نیست فقط شماهم توقع بیجا نداشته باشی از اونا همه چیز حله 

مثلا مامان من خط قرمزش خواب صبحش بود یا مثلا حوصله نداشت بچمو نگه داره مثلا من جایی برم