سلام خانم ها اگه میشه کمک کنید من ۱۳ ساله ازدواج کردم چندسال مستاجر بودم به دلیل مالی فعلا نمی تونیم خونه بخریم پدرم طبقه بالاشون رو درست کرد ما بریم بشینیم چند روزه اومدیم نمیدونم کار درستی کردم یا نه
نمیشه گفت درسته یا نه..من درباره زندگی با خانواده شوهر از مشاور پرسیدم گفت بستگی به شعور طرفین داره و یه سری فاکتور دیگه و نمیتونم تو یه جمله بگم بکن یا نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بودم ی جای تو هرروز بچمو میزاشتم پیش مامانم میرفتم سراغ کارام😜
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍
من ۱۱ سال طبقه بالای مادرم بودم خیلیم عالی بود تا خونه خریدیم وپاشدیم اصلا هیچ بدی از هم ندیدیم البته پدرومادر من اصلا دخالت نمیکردن حتی اگر من دوروزم پایین نمیرفتم کنجکاوی نمیکردن که چی شده یا مثلا مهمون داشتن من مجبور نبودم حتما برم پایین هر جور بودم اونام اوکی بودن باهام