2777
2789
عنوان

میخوام معجزه کنم 🥺⁦❤️⁩

249 بازدید | 12 پست

سلام به خودم یا هر کسی که این تاپیک رو میبینه اگه بخوایم از فردا حساب کنیم 18۰روز تا کنکور مونده  توی این سه سال خیلی شکست خوردم خیلی نوسانی درس خوندم و میشه گفت از خودم خیلی راضی نبودم شاید مثل اون ایده آل هام تلاش نکردم اما امروز ۱۱/۱۰/۰۰قصدم جدیه برای یه برنامه ی روتین برای رسیدن به هدفم چون این هدف مال منه می‌دونم سخته نا امیدی زیاده اما راهی نیست یا باید مثل یه بازنده نا امید شم بگم امیدی نیست یا توی همین فرصت که خیلیا میخوان عقب بکشن وایسم و شجاعت خودمو نشون بدم امیدوارم که کارام مثل حرفام قشنگ باشه میخوام تلاش کنم و هر روز رأس ساعت ۵صبح اینجا حضوری خودمو بزنم و شروع کنم به خوندن آخر شب هم ۱ساعت روتین انجام میدم و ۱ساعت هم مرور ...آزمون فراموش نشه مریم عزیز⁦❤️⁩

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم یعنی چهارساعت شب بخوابی

نه لزوما ۴ساعت ولی خب دیگه خوابم خیلی کم میشه کلا توی شبانه روز روی هم ۵و خورده ای ۶ساعت

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
منم سه سال شکست خوردم از فردا قراره جدی بخونم 

البته من سال اولمه اما از سال دهم روش خوندن تست زدن همه اینا بلد نبودم اشتباه میرفتم حالا اشتباهاتمو فهمیدم وقت هم خیلی هدر دادم میخوام که دیگه سمت گوشی نیام جز برای کلاس آنلاین و اینکه هر روز صبح ساعت ۵خودمو مقید کنم اینجا حاضر باشم و بیدار شم و بنویسم که هستم و بشینم حسابی بخونم راستش من باید همین امسال قبول شم بعد کنکور وقت واسه استراحت هست بنظرم با ۶ماه کم خوابیدن چیزی نمیشه تو هم اگه دوست داری صبح بیا اینجا حضوریتو بزن

من ارشد دارم دوستدارم دکتری بخونم بچه کوچیکم داذم البته ثبت نام نکردم دوست دارم با گروه شما زبان ب ...

عزیزم یه برنامه بریز و ساعت اتلافتو کم کن و شروع کن میتونی اینجا بیای و حضوری بزنی

منم ميخوام بخونم

اگه میخوای میتونی هر روز صبح زود بیدار شی و حضوریتو اینجا بنویسی البته باید قول بدی گوشیو کنار بزاری همین امشب برنامه بریزی و استارت بزنی و نوسانی نخونی خودتو وقف درس کنی 🌸

بهت درخواست دوستی میدم شماره میدم بهت

باشه عزیزم

درود صبح بخیر مریم جان امروز هدیه ی خدا به تو بوده  تا تلاش کنی و بهترین خودتو نمایش بدی شکرگذاری و نماز یادت نره  ۶تا ۷فیزیک بعدش میریم کتابخونه و امتحان و عالی میدیم و تا شب میترکونیم خدایا امروز هم مثل گذشته هوامو داشته باش ممنون که زندگیم سرشار از عشق توست