2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری زنگ علوم داشتیم اخرای زنگ درس تموم شد معلمون گفت هر کار میکنید ازادین منم زدم روز یکی از بچه ها رقصید بعدش فرداش رفته بود به دفتر منو رفیقمو لو داد😂😂😂😂

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

رژ زده بودم قرمز کلاس نهم بودم بعد معلم اومد دست کشید روش رژی نشد گفت خدادادی انقدر قرمزه چه قشنگ بعد از اون همه ی سال رو از اون رژ میزدم که فک کنه خدادادیه🤒

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
یبار تو قمقمه همکلاسیم که توش شربت زعفرون ریخته بود و باهاش لج بودم جیش کردم😂🤦🏼‍♀️

اَیییییییییییییی😂💔

بدبخت چیزیش نشد؟

البته احساس میکنم حقش بوده😅😂

عضو گروه آبی😍💙وزن اولیه:💙۶۸ وزن ثانویه:۶۳💙 وزن فعلی:۶۱💙 وزن هدف:۵۰💙🥰 شروع رژیم از:۱۴۰۰/۱۰/۱۳