2777
2789
عنوان

بخاطر بچم دارم فقط تحمل میکنم

297 بازدید | 22 پست

۱۰ساله ازدواج کردیم با کلی عشق و علاقه همدیگرو انتخاب کردیم انقدر دوران آشنایی و نامزدی آقا بود که میگفتم بهترین مرد دنیاست

یه بچه داریم قبل ازاینکه بریم زیر یه سقف من مخالف بودم که نه فعلا زوده پدرهمسرم گفت نگران نباش قول داد برامون خونه بگیره و ...چون وضعش خوب بود و همسرم تک پسر بود اما هیچ کاری نکردن هیچ کاری و ما مستاجرشدیم تو حومه خودشون حاضرنیستن یک هفته ام اینجازندگی کنن چه برسه ۱۰سال

از اول زندگی تاقبل بارداری چندبار تاپای طلاق رفتیم ولی برگشتیم مجدد بعد به دنیا اومدن بچه به مشکل خوردیم اما بخاطر بچه من فقط تحمل کردم

خلاصه هیچ جوره بهم نمیخوریم همسرم شیطونه و حواس پرت و بیخیال و برعکس من آرومم و فکر آینده رو میکنم و خیلی حواسم جمعه اینم بگم که دسته بزن داره و خرجی ام نمیده حتی هزارتومن فقط در حد چیزای ضروری میخره اونم چون خودش شکموعه 

البته چون نداره انقدر بدهی داریم که کل حقوقش میره برای قسط خودم دورکاری میکنم یه حقوق کمی دارم که برای خودم و بچم خرید میکنم نمیزاره بچه رو بزاریم مهد برم سره کار خیلی از شرایط خسته شدم خانواده هامون داخل شهرن من حومه زندگی میکنم هیچ کس رو ندارم 

رابطمون به شدت بده اصلا باهم حرف نمی‌زنیم چندبار صحبت کردم بخاطر بچه جداشیم اولش میگه به سلامت برو قصر بابات بعد میبینه من دیگه دارم جدی میگم  تهدیدمیکنه که بلایی سرم میاره و بچه رو نمیده به من خلاصه ادامه ندادم که بحث و کتک کاری نشه بچه بترسه بخاطر بچم نمیتونم بزارم برم خیلی به بچم وابسته ام

وگرنه که برگردم خونه پدرم خیلی شرایطم بهتره خونه پدرم بهترین زندگی داشتم درس خوندم و همیشه همه چی بهترینش برام بود خیلی خسته ام جرات اینکه بدون بچم بزارم برم رو ندارم 😭

خداشاهده شدم مرده متحرک فقط نفس میکشم حالم خیلی بده 

درکت میکنم 

نمی‌دونم چرا بعد بچه‌چشای آدم وا میشه 

قبلش انگار هورمون همش

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم نمی‌دونم چرا بعد بچه‌چشای آدم وا میشه قبلش انگار هورمون همش

با هیچ کس رفت و آمد ندارم بخاطر بداخلاقی‌ها همسرم آبرو نذاشته برام جلو دوست خانوادگیمون اوند بچه رو بزنه رفتم سمته بچه که نزنه منو زد خیلی چیزای دیگه فقط بخاطر بچم دارم میسوزم و میسازم 

چجوری میشه ی نفر ک انقد اقا و خوب بوده تبدیل ب چنین ادمی بشهمن فک میکنم فشار کاری داره. ولی دست بزن ...

ما ۲سال مشاوره رفتیم کلی چالش داشتیم گذروندیم این آدم کلی کتاب میخوند تحصیل کرده بود و ...چرا یهو عوض شد مشاوره میگه عوض نشده اون تایم نخاسته شما اخلاق بدشونو ببینید  

با هیچ کس رفت و آمد ندارم بخاطر بداخلاقی‌ها همسرم آبرو نذاشته برام جلو دوست خانوادگیمون اوند بچه رو ...

تا بچت کوچیکه ازش جدا شو

حودت ک کار میکنی خونه باباتم ک خوبه

از تهدیداش نترس. فوقش چن روز بتونه بچتو بگیره ولی اخرسز میاد پیش خودت

چجوری میشه ی نفر ک انقد اقا و خوب بوده تبدیل ب چنین ادمی بشهمن فک میکنم فشار کاری داره. ولی دست بزن ...

فشار کاری داره بله چون هیچ کس کمکش نمیکنه خداشاهده خانوادش با جون و دل اومدن خاستگاری و ...ولی اونا چرا عوض شدن و اینکارو کردن گذشته تموم شد اما الان بازم میبینن چقدر تو فشاریم اما اصلا مهم نیس همسرمم میگه نباید توقع داشت دوس نداره مالشو بده برای خودشه 

وقتی حس می‌کنی میخواد دعوا بشه وسمتتون حمله کنه ازش فیلم بگیریعنی گوشی رو تنظیم کن فحش میده صداش رو ضبط کن اینا همش مدرکه

به نظر من بچه ت اصلا تو شرایطی نرمالی بزرگ نمیشه با این حال 

چقدرررر مثل منی پاسوز بچه شدی،فرق من اینه حالا که بچه م سه سالش شده اون می‌ره سرکار وقتی خونه ست پای گوشی،بچه رو گاهی می‌بره پارک وجلودر با باهم میریم،هرچی در بیاره خرج می‌کنه واسمون ولی اینکه هفته ای یه شب مثلا می‌ره پیشه دوستاش خوب نیس خیلی فرسوده شدم من،حس میکنم فقط منم که فداکاری میکنم خسته شدم امشبم رفته با اینکه می‌دونه چقدر اعصابم خورد میشه گوشیش رو خاموش می‌کنه ومیره 

دیگه طاقت ندارم

خب وقتی رابطه تون خوب نبوده تا پای طلاق رفتید شرایط مالیتونم بد بوده فعلا بچه دار نمیشدید چون بچه شر ...

تورو خدا این حرف رو نزنید که فایده نداره من برگردم عقبم همین مسیر رو انتخاب میکنم چون عاشق بچمم الانم اومدم یکم درد و دل کنم

وقتی حس می‌کنی میخواد دعوا بشه وسمتتون حمله کنه ازش فیلم بگیریعنی گوشی رو تنظیم کن فحش میده صداش رو ...

الهی عزیزم خیلی سخته بازم خداروشکر دسته بزن نداره از وقتی کتکم زد ازش بدم اومد دیگه حسی بهش ندارم مخصوصا جلو دوستامون منو خورد کرد 

باز خوبه میگی برمی‌گردم خونه ی بابام،من چی بگم چقدر بچه نداشتم قهر کردم دیدم اونجام جا ندارم مادرم راضی نیس اگه یه درصد حمایت اونارو داشتم اگه واسه کار یادگرفتن بهم کمک میکردن همه چی فرق میکرد فقط بلدن بگن خودت خواستی کوتاهی خودشون رو نه

الهی عزیزم خیلی سخته بازم خداروشکر دسته بزن نداره از وقتی کتکم زد ازش بدم اومد دیگه حسی بهش ندارم مخ ...

من خیلی لحظه ی اینجوری داشتم پیشه همه خانواده ش خانواده م بارداری سخت،تو زایمانم سه روز بعد خون راه افتاد ولی دیگه سکوت کردم یه سکوت سنگین ازتو فرسوده شدم افسرده شدم خیلی سخته

یه مدت مثل خودش باش حواس پرت و بی خیال وگرنه خودت اذیت میشی زندگی همه مشکلات داره چه میشه کرد

منم مثل اون بیخیال باشم حتی سقف بالاترین رو نداریم مدام تا یه تعطیلی میشه از هرکسی قرض میکنه بریم مسافرت اونم چه مسافرتی که هیچ کس دلش نمیخاد بره به خدا بعد وه از مسافرت میاد حالش بده اخم میکنه که قرض زیاد شد و فلان