2777
2789
ما خونمون 40 متر. میرم دستشویی صدای جیشم تا اتاق خواب میره . باد معده که جای خوددارد    

شلنگ آب رو با فشار باز کن صداها مخلوط یشه و نتونن تفکیک کنن😂

برای بادتون هم فلاش تانک رو بکشید😂

دیگه همینه . من شکمم قار و قور میکنه همسرم میگه چیکار میکنی .     به نظرم عادی سازی کنید ...

همیشه میگم خوش بحال اونا که خونه هاشون بزرگتره .چقدر راحتن. ادم یه وقتا دلش میخواد جدای از بقیه بشینه یه جای دنج و خصوصی که کسی نه ببینش نه صداش بشنوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون اون پسرت چ با ادبانه باباشو مسخره میکنه😂😂😂💋💋

فدات شم😂😂😂 بچم دچار دوگانگی شده.مامان حساس و بابای نفاخ.ترکیبی دراومد بچم😑😂😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
😂 دیگه ببخشید  حالا اسم اون کاربری که تاپیک زد یادم نیستا🤦🏻‍♀️

فدات شم عشقم.من خیلی وقته میشناسمت.خیلی ماهی❤

دقیقا منم اسمش یادم نمیاد😆😆😆

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
فدات شم عشقم.من خیلی وقته میشناسمت.خیلی ماهی❤ دقیقا منم اسمش یادم نمیاد😆😆😆

خدانکنه عزیزم، شما لطف داری مهربون♥️🥰

من با این تعریفی کردی کلا حک شدی توی ذهنم قبلا هم اسمتونو دیده بودم 😅

خدانکنه عزیزم، شما لطف داری مهربون♥️🥰 من با این تعریفی کردی کلا حک شدی توی ذهنم قبلا هم اسمتونو دی ...

به به😑 با چه چیزی هم حک شدنم تو ذهنت آغاز شد😑😂😂😂😂

من معتاد سایتم.دیدن اسمم چیز جدیدی نیست😂😂😂بس که پلاسم اینجا😅😂

😅🤦🏻‍♀️ سعی میکنم فراموشش کنم منم همش اینجام🙄😐

فکر کن یه فستیوال بزرگ نینیسایت برگزار بشه همه ی کاربرا با خانواده دعوت بشن.من و شوهرم هم دعوت باشیم😑واااای😅😅😅دلم براش کباب شد😆😆

نیارش بگو سرکار بود گناه داره....😢😅

اوهوم.از نگاههای نینیسایتیها آب میشه 😢😂😂😂😂

میخوان بگن آقای فلانی ... یهو میگن آقای...😲

سوتی آقای حیاتی گوینده ی خبرو شنیدی؟😂😂😂😂میخواست بگه آقای گویا بجای ی ز گفت😑😂😂😂😂شوهر منم همینجوری صدا میکنن 😆😆😆