2777
2789
هم اسمت هم داستانت یادمه😅 وای🥴😂

معروف شدم رفت😑😂😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشته پسرم یاد میگیره، اصلا دلم نمیخواد جلو بفیه این گارو کنه بعدشم بخنده

خواهر جان کجای کاری من یک دختر دارم از پدرش یاد گرفته باد که ول میکنه بعد ببخشید ببخشید میگه اوزیدم

یعنی من اون لحظه میخوام خرخره شوهرم رو بجوم از عصبانیت

😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤕🤒😅

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اره دیگ  اما من منظورم اینه هی سرکوب نزنه بهش شاید واقعا کنترلش سخت میشه بالاخره سیستم بدن هر ...

من همدانی ام یه ضرب المثل همدانی داریم که اابته مکتوب هم هست تو کتاب صرب المثل های همدانی دیدم که عین جملشو میگم اگه بی ادبیه پیشاپیش عذر میخوام: هیچوقت تو تنهایی نگوز ک ونت یاد میگیره، این شرحش اینه که حتی اگه تنها بودی هم این کارو نکن چون یاد میگیری دیگه نمیتونی کنترل کنی

🤕🤒😅

قربون اون پسرت چ با ادبانه باباشو مسخره میکنه😂😂😂💋💋

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
من اسما گهی یادم میمونه شانس شما اسمت توی ذهنم مونده میخوای لغو کاربری کن😅

نههههه😭😭😂😂😂😂 اشکال نداره.بالاخره هرکی یه  جور مشهور میشه قسمت منم این بود دیگه😑😂😂😂

ما خونمون 40 متر. میرم دستشویی صدای جیشم تا اتاق خواب میره . باد معده که جای خوددارد    

ما هم همینیم . خیلی ناراحتم چاره ای نیست ولی. گاهی معدم صدا قل قل میده یا گلوم صدا قورت همه میفهمن ناراحت میشن. راه میرم زانوم تق تق صدا میده. اصلا دوس ندارم همه متوجه صداهای درونی بدنم بشن

ما هم همینیم . خیلی ناراحتم چاره ای نیست ولی. گاهی معدم صدا قل قل میده یا گلوم صدا قورت همه میفهمن ن ...

دیگه همینه . من شکمم قار و قور میکنه همسرم میگه چیکار میکنی .   

به نظرم عادی سازی کنید یه سری صداهارو کمتر اذیت بشید