2777
2789
عنوان

لباس مجلسی واسه بله برون+عکس

837 بازدید | 29 پست

سلام بچها پارچه مخمل خریدم تو عکس رنگش روشن میوفته دراصل تیرتره ولی بنظرتون همین رنگ خوشگلتره یا زرشکی بخرم؟؟تقریبا سرخ ابیع ولی فروشندع گفت قرمز اناریع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیدم تاپیک قبلتو ولی بنظر من لباس مناسب بله برون نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه پارچه ات نه رنگش نه مدلش مناسب مراسم بله برون نيست 

برو مزونها و فروشگاه ها يه لباس اماده روشن بخر كرم رنگ خوبه و از جنس حريريا پارچه اي مثل كرپ بهتره 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
تو تاپیک قبلم هس گلم

خیلی نازه

نمیدونم چرا بقیه میگن خوب نیست😐

البته هر کس سبک خودشو داره ، تو خودت بهتر میدونی مناسب جشن هست یا نه

بعضیا رو دیدم لباس بله برونش خیلی مجلسیه ، بعضیا ساده در حد شومیز

بستگی داره چجور جشنی میخوای بگیری 

خیلی نازه نمیدونم چرا بقیه میگن خوب نیست😐 البته هر کس سبک خودشو داره ، تو خودت بهتر میدونی مناسب ...

جشن نیس اخه درحد ی مهمونیه خاستم با لباس عقدم متفاوت باشه واسه همین حریر و اینا نخریدم