2777
2789

اگه یکی خوش اخلاق و خوشتیپ باشه یه مقدار عصبی و لجباز باشه خنده رو و بامزه باشه و از لحاظ اجتماعی و مالی درجه بالایی داشته باشه و اماده باشع که یه زندگی ایده ال بهتون بده و از نظر فرهنگی اوکی باشه خانواده خوبی داشته باشه ولی باهاشون سرد باشه و ارتباطی نداشته باشه و بتونه فرصت تحصیل و اشتغال و مهاجرت و... رو براتون فراهم کنه و بی نهایت دوستون داشته باشه حتی با اینکه لجباز و مغرور و بی شعوره بهتون هر روز و هر روز محبت کنه و ابراز علاقه کنه و دوست داشتنش با هوس یکی نباشه...

ولی در گذشته که شما دوسش داشتین یه بار دلتون رو خیلی بد شکونده باشه و قبلا پرو و گستاخانه باهاتون رفتار کرده باشه و ... و تقریبا هیچی از عواطف انسانی ندونه

دلیل میشه که ردش کنین؟😐 

طرف دیگه باید چیکار کنه بهش اوکی بدین😐؟ 

اینکه قبلا دلتون رو شکونده واقعا اینقد بدع؟ 

کدوم طرف حق داره؟ اونی که رد میکنه یا اونی که پیشنهاد میده؟ 

چه بدبختی دارم ها😐💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

خنگه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
خنگه

کی😐 کدومشون؟🥲

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری هیچی از عواطف انسانی حالیش نیست ولی ابراز علاقه کرده؟؟؟؟؟؟؟؟😒

طرف اسکوله😐 تو شرایط خوبی بزرگ نشده برا همین یکم توی عواطف لنگ میزنه

منم یه جورایی توهمین بلاتکلیفی موندم😑

بدبختی خالص😐💔

سرده باهاتون ولی هرروز ابراز علاقه میگنه🙄

نه کلا ادم سردیه 

نه اینکه نخنده و اینا ولی ادم بی تفاوتیه 

ولی خب با اونی که دوسش داره حسابی گرم میگیرع 

بازم میگم طرف به نظرم اصکوله😐💔

دل شکستن تا دل شکستن هس بعضیاش خودتم بخوای نمیتونی باهاش کنار بیای پ وقتی دل میشکونید ب فکرع بعدشم ب ...

انقد بد میتونه باشه که خوبی خای طرف رو بپوشونه؟

احتیاج دارم زندگیموبدم دست یکی دیگه صحنه روترک کنم 😑

می تو😐💔 

میگی اون موقع همو دوس نداشتن پ لزومی نیس دیگع از اون موقع ناراحت باشه.نه اگه همون یه بار ب ...

پس چرا این لامصب انقد قفلی زده روش😐💔 

سنگم بود وا میداد تا الان🥲😂💔