2777
2789
عنوان

وای خدایا چ دختر عقده ای اومده طبقه بالامون

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خدایی دومین مورد رو نباید میگفتن!!!این دیگه رسما دخالت تو زندگی شخصی و زناشویی به حساب میاد! &n ...

وا! نرفتن تو خونشون تو تختشون که، صدا میاد بیرون دیگه حریم شخصی حساب نمیشه مردم حالشون به هم میخوره نمیخوان پو.رن زنده گوش بدن

دیگه خدایی دومین مورد رو نباید میگفتن!!!این دیگه رسما دخالت تو زندگی شخصی و زناشویی به حساب میاد! &n ...

اخه زنه میگه شوهرم خونس یهو میبینی صدای ناله زنه میاد مثه فیلم پور ن ناله میکنه 😀😀خب هر زنی رو شوهرش حساسه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اره همسایه هام همینو میگن باز شوهرم میگه زشته ابرو ریزیه

نه زشت نیس کار اون زشته باید به خودش بیاد ینی چی ک شما رابطه ندارید حسودیتون میشه والا منم تازه عروسم صدام یکم زیاد بشه جلو دهنمو میگیرم ک ابروم نره خجالت میکشم ادم باید مراعات کنه مردم بچه کوچیک دارن ارامش میخوان بنظرم برو تذکر بده به محض اینک دوباره جیغ جیغ کرد شکایت کنید

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
یعنی ناله هاش جوری بلنده  ک تو ساختمون میپیچه؟؟بعد بهش میگن میگ دوست دارم بلند ناله کنم خخ یاد ...

اره بخدا حالا برا ما زیاد صداش نمیاد مگه اینکه شب خاب باشیم و بچم ساکت باشه ولی واحد کناریش میگه واضح صدا میاد ما بینشون دیوار کاذبه .اجر ک نیس

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اخه زنه میگه شوهرم خونس یهو میبینی صدای ناله زنه میاد مثه فیلم پور ن ناله میکنه 😀😀خب هر زنی رو شوه ...

خیلی بده واقعاااا 

خدایا شکرت ک خونمون ویلاییه

قناریتونم خــــب😁پنجمین کاربریمه باورت میشه؟  نمیتونم ازتون دل بکنم  باهام مهربون باشین خـو  
باز شما حق اعتراض دارین من طبقه پایین مادرشوهرمم  خواهرشوهر کوچیکم ساعت ۱۲ شب با اسپیکر آهنگ م ...

خیلی بده حالا هرکی میخاد باشه.بخدا الان اهنگ گزاشته صداش رو مخمه