2777
2789

تازه عروسه از کله سحر اهنگ میزاره تمام اسپیکرا رو روشن میکنه جوری ک شیشه های ما میلرزه.یکی دوبار تذکر دادیم با سلیطه بازی گفت چهاردیواری اختیاری

گویا همسایه واحد روبرویشون بهش گفته موقع رابطه اهسته تر ناله کن ب اونم پریده گفته شماها بدبخت بیچاره اید رابطه ندارید ب ما حسودیتون میشه😐😐😐

حتی صداش وقتی خونمون ساکته میاد پایین 

حالا همه همسایه ها اومدن ب شوهرم گفتن شما مدیری برو تذکر بده .وقتی سلیطه بازی درمیاره چکار کنیم  

طبقه بالایی میگه هر روز اسپند دود میکنه میاره تو راهرو میگع چشششششم بد ازم ما ب دووووور 😂😂

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

واقعی بود یا تخیلی؟!؟

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعی بود یا تخیلی؟!؟

خوبه ک این کلمه رو یاد گرفتی 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یعنی ناله هاش جوری بلنده  ک تو ساختمون میپیچه؟؟بعد بهش میگن میگ دوست دارم بلند ناله کنم خخ یاد اون جوکه افتادم ک همسابه میگ کم ناله کن هعی میگ اقای فلانی خوبه خوبه اینجوری چی 

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

باز شما حق اعتراض دارین من طبقه پایین مادرشوهرمم 

خواهرشوهر کوچیکم ساعت ۱۲ شب با اسپیکر آهنگ میزاره قلیون میکشه انگار طبقه پایینه حق نداریم بگی ک کم کن

اما ی چیکول صدای تلویزیون ما بالا بره صد دفعه درمونو میزنت

ای خدا این دیگه کیه ؟  با شوهرش صحبت کنین

همون واحد بالایی ب شوهرش گفته اونم طرف زنش بود 

دیگه خدایی دومین مورد رو نباید میگفتن!!!این دیگه رسما دخالت تو زندگی شخصی و زناشویی به حساب میاد! &n ...

من مخالفم با این صحبت صدای  رابطه زناشویی نباید بره خونه بقیه

وقتی صدا از خونه ات خارج میشه دیگه وارد حریم بقیه شده 

یکبار تو همون لحظه زنگ بزن ۱۱۰ ینی چی اپارتمانه چاردیواری اختیاری چیه 

اره همسایه هام همینو میگن باز شوهرم میگه زشته ابرو ریزیه

خوبه ک این کلمه رو یاد گرفتی 

من ب شما توهین نکردم منظورم با اونوخانم بود ک اینقدد پروع و بی حیاس