2777
2789
عنوان

وای خدایا چ دختر عقده ای اومده طبقه بالامون

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 49 پست
اقای ابتهی🤣

ارع دقیقا  اصلا مغزم هنگ کرد اینو شنیدم 

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
خیلی بده حالا هرکی میخاد باشه.بخدا الان اهنگ گزاشته صداش رو مخمه 

دقیقا بعضی وقتا عصبی میشم نمونش دیشب ساعت ۱۲ و نیم آهنگ گزاشته بود داشتم میخوابیدم چشام سنگین شده بود پریدم کلافه شدمممم بخدا خیر نبینن مغز نخودیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا! نرفتن تو خونشون تو تختشون که، صدا میاد بیرون دیگه حریم شخصی حساب نمیشه مردم حالشون به هم میخوره ...

واقعا چندشه ..اخه هر روز هر روز صدا میاد .حالا ما زیاد نمیشنویم ولی واحد کناریش حالش ب هم میخوره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سنش کمه؟

فک کنم متولد ۸۰ ۸۲باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اره بخدا حالا برا ما زیاد صداش نمیاد مگه اینکه شب خاب باشیم و بچم ساکت باشه ولی واحد کناریش میگه واض ...

اها راس میگی  اخه ما ویلایی خونمون صدای همسایه ب سادگی نمیاد یه صحنه اصلا یادم رفت اپارتمانا بینشون فضای کمیه صدا راحتی میره اوف چقدر رو اعصاب واقعا چقدر بی حیا

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
فک کنم متولد ۸۰ ۸۲باشه

اوه پس همونه تازه شوهر کرده فکز کرده چ گلی زده تو سرش

نه زشت نیس کار اون زشته باید به خودش بیاد ینی چی ک شما رابطه ندارید حسودیتون میشه والا منم تازه عروس ...

حالا امشب جلسه گزاشتن قراره برن تو پارکینگ حرف بزنن تو فک کن ناله کردنش حرف رو زبون مردا شده طبقه پایینی ب شوهرم پیام داده میگه شب ب فلانی بگو ب زنت بگو کم ناله کنه😂😂شوهرم خیلی بدش اومد از پیامش جوابشو نداد میگه خودمم زن و بچه دارم اگه رو بدم خدا میدونه پشت سر زن خودمم حرف بزنن

اگه من اونجا لودم حالیش میکردم سلیطه ی بی حیا رو

من چندساله تو این ساختمونم نمیخام بخاطر یه عقده ای شخصیت خودمو خراب کنم وگرنه اگه بیرون از ساختمون بود حالشو جا میاوردم 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ تا واحد روبرو صداش میره چه تو فیلمه طرف .. 

دیوار اتاق خواب اونا با دیوار پزیرایی اونا یکیه .دیوارشون کاذبه اجر نیس

خیلی بده واقعاااا  خدایا شکرت ک خونمون ویلاییه

خوشبحالتون ما ۱۲واحدیم هر روز یه سوژه جدید

اها راس میگی  اخه ما ویلایی خونمون صدای همسایه ب سادگی نمیاد یه صحنه اصلا یادم رفت اپارتمانا بی ...

خوشبحالتون ویلاییه 😂😂ما طبقه بالا جاروبرقی میکشه انگار داره خونه مارو جارو میکنه ..اینجا اینجوریه وگرنه چندسال پیش یه خونه دیگه بودیم صدا ب این راحتی نمیومد مگه اینکه بجه بدو کنه

اوه پس همونه تازه شوهر کرده فکز کرده چ گلی زده تو سرش

تازه عروسه سال دیگه میفهمه چ غلطی کرده😂😂

تازه عروسه سال دیگه میفهمه چ غلطی کرده😂😂

خخ ارع اونوقت روش نمیشه دیگ‌تو روی همسایه ها نگاه کنه