2777
2789
عنوان

تفسیر ازمایش خون کسی میتونه ؟؟

114 بازدید | 12 پست

خودم دونه دونه تو اینترنت سرچ کردم ولی نمیدونم درست خوندم یانه 

حدود دوماه پیش عمل لوزه داشتم ازمایش دادم تو بیمارستان نگفتن چیزی

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس گزاشتم عزیزم مرسی  چون برگه رو ندادن از اینترنت در اوردم یکم تاره فقط

تاره اخع

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
بزن روش عکس بزرگ میشه تاریش کم میشه😁😅

با هزار بدبختی اولشو خوندم 

مشکلی نمیبینم

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
با هزار بدبختی اولشو خوندم  مشکلی نمیبینم

مرسی❤

من شنیدم گفتن پلاکت و اهنت کمه فک کنم دکتر شاید عملت نکنه دقیق نمیدونم چیرو گفتن بخاطر همین میخام بدونم اهنم پایینه یانه 

مرسی❤ من شنیدم گفتن پلاکت و اهنت کمه فک کنم دکتر شاید عملت نکنه دقیق نمیدونم چیرو گفتن بخاطر همین م ...

منم به پلاکت‌شک دارم هر کاری میکنم تاره که ببینم

سلام عزیزم، خدا بد نده، یه سایت هست به اسم (نوبت دات آی آر) عضو شو رایگانه. سؤالت رو بپرس و اخر سوالت حتما علامت سوال باید بزاری، پزشک مربوط به نوع بیماریتم تعیین کن، ازمایشتم پیوست کن براشون، جوابت میدن.

عکس گزاشتم عزیزم مرسی  چون برگه رو ندادن از اینترنت در اوردم یکم تاره فقط

خانومی امضاتودیدم راجب لاغریت...من‌میتونم راهنماییت کنم ب شرطی ک اراده کنی  با یه‌روش مطمئن ک چاق میشی  بدون هیچ هزینه ای وباکالری شماری...اگه‌پیاممو دیدی ج بده تا بیشتر بگم☺

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
خانومی امضاتودیدم راجب لاغریت...من‌میتونم راهنماییت کنم ب شرطی ک اراده کنی  با یه‌روش مطمئن ک چ ...

ممنون میشم بگی عزیزم مرسیی🥰❤