2777
2789
عنوان

دختر ٥ ساله ام شورت نميپوشه كسي بچه اش اينجوري بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 26 پست

من خودمم نمیپوشم🤣🤣🤣مگر بخام برم بیرون شلوار جین بپوشم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گیر نده، یه جوری که بفهمه برای خودت خیلی مهمه شورت بپوشی رفتار کن مثلا داری میری بیرون زیر لب بگو برم شورتمو بپوشم که لباسم خوشگل وایسته، یا تلفنی با مادرت حرف میزنی بگو آره دیدی لباس دختر فلانی (که همسن دختر خودته مثلا) چه خوشگل بود تنش مامانش میگفت خودش شورت و جوراب شلواریشو میاره میگه تنم کن

چند روز بعد دوباره تو صحبتات با یکی دیگه بگو فلانی خیلی با ادبه هم خوب حرف میزنه هم تمیز و مرتبه 

خلاصه همش غیر مستقیم از مهم بودن شورت براش بگو ولی یا خودش دعوا و لج نکن شرطی میشه بدتر سخت میشه کارت 

پناه بر تو که بی صدا مرا میشنوی.....
واقعا؟ 😐

آره مخصوصا الان که باردارم فقط تو خونه شلوار نخی میپوشم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
عین خودمی😂

اصلا تو خونه نمیتونم راحت نیستم باهاش 😂😂

اصلا تو خونه نمیتونم راحت نیستم باهاش 😂😂

ولی یه خواهرزاده دارم خیلی میپوشه زود به زود هم عوض میکنه الان تو این سن ۹سالشه کلا خارش داره طفلک 

منم خودم عمدا تو خونه واسه دخترم نمیپوشم..چون زود زود دستشویی میرع و میترسم عفونت بگیره

ولی بیرون رفتنی مقاومتی نداره میپوشه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……