2777
2789
عنوان

بچه ها شما ام دوست خیالی دارین؟؟

135 بازدید | 9 پست

من از ۱۳ سالگی کلا یه دنیای خیالی دارم برا خودم ، کلا دنیاش با این دنیا فرق داره ، اونجا کلی آدم هستن که باهاشون صحبت می کنم و اینا ، دیوونه که نشدم😂😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچگیام داشتم اسمش کتالی بود نمیدونم چندساله کجارفته

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

دختر چهار سالم داره من نه .

با خودم حرف میزنم فکر و خیال میکنم اما دوست ندارم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

اره دلم براش میسوزه

از هرکی دق و دلی دارم سر اون در میارم😜

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دوست خیالی نه

ولی دنیای خیالی اره (تو دنیای خیالیم همین اطرافیانم هستن)

دنیای خیالیم فانتزیه، برای همین ساختمش، چون واقعیت بعضی وقتا زیادی کسل کننده میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!