2777
2789
عنوان

اختلال خواب شدید

158 بازدید | 10 پست

ی مدتم‌هست پاپ شکسته خونه ام‌،بدترشده،تاساعت ۷ و ۸ صبح خوابم‌ نمیبره حتی گاهی کل صبو روزم نخوابیدم ک شب بعدش بخوابم باز تاصب خ ابم نبرد،دکترم رفتم دارواش بی اثر بود چون قبلا مصرفشون میکردم الان بدنم‌مقاومه بهشون،راهکاری بلدید بگید ک به جنون نزدیکم 

dont give up of your dream

منم همین الان داشتم فکر میکردم امروز رو کلا نخابم تا خوابم تنظیم شه

که تو قبلا تجربه کردی بی نتیجه بوده  

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساعت قبل از ساعت خواب سعی کن شروع به خاموش کردن تدریجی خونه کنی. ۶ ساعت قبل از ساعت خواب قهوه و چیزایی که کافئین دارن نخور. اگه اهل چای قهوه نسکافه هستی ساعت ۸ شب به بعد نباید خورد این چیزا رو

سمت کافئین و سیگار و نوشابه نرو

سعی کن روزا فعالیت بدنیت تا جایی که میتونی بالا باشه

من خودم ملاتونین میخورم وقتی بی خواب میشم

اگه راجبش نمیدونی سرچ کن میاره

دمنوشای گیاهیم امتحان کن

ولی به نظرم اول باید فعالیت بدنیت خیلی بالا باشه

بعدم تصمیم بگیری که نخوابی

یعنی به خوابیدن نباید فکر کنی