2777
2789
عنوان

شاید بگین خیلی عروس بدی ام!

383 بازدید | 11 پست

ما تو یه ساختمون با مادر شوهرم زندکی می کنیم.زن بی ازاری نسبتا بغیر تیکه پروندهاش و....من دوتا جاری دارم ک مادر شوهرم هر دوتاشون بیشتر از من دوس داره ک من مشکلی ندارم اما خونه تمیز کردن و غیره اش با منه اکثرا بعد مهرو محبتش برا اوناست....هر روز ب اونا زنگ میزنه

بیان غذا میزاره ولی تا حالا نشده بگه بیاین شما شام در طول این ۳ سال شاید دو سه بار.

منم یهو چند روز نمیرم و هر چی هم زنگ بزنه خودمو بخواب میزنم اخه ن منو میخاد ن بچه هامو.همش میگه مریم نوه گلمممممم بجه جاری میگه یا بیاد پشت درمون خودمو ب خواب میزنم البته ی وقتا ن همیشه یا تیکه میپرونه تیکه بدجور جلو جاری هام جمع ک باشیم فقط با اونا حرف میزنه من ی گوشه با گوشیم سرگرمم.شاید من خیلی عروس بدی ام اما تروخدا راصی نشین خونه مادر شوهر زندگی کنین اجاره خیلی بهتره

کاربری دست سه نفره😑

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما عالی هستی خیلیم خوبی

مهمونی گرفتم خب بچه هام کوچیکن یکیشون چندماهشه همه کارامو کردم جاری فقط میوه از رو اپن اشپزخونه تعارف مهمون ها کرد اونم چیده بودم تو بشقاب فقط حلوشون گذاشت یا چای ریختم فقط رفت اورد برا مهمونا ....من بچه شیر میدادم بعد مادر شوهرم جلو مهمونا گفت همه کارا رو جاریت کرد تو ک نشستی همش

کاربری دست سه نفره😑

خودمم این شرایطو تجربه کردم 

ولی اگه انسان باشی این کارتو ادامه میدی واصلام بدجنس نیستی

مطمئن باش احترامشون نسبت بهت بیشتر میشه با بی توجهی هات

مهمونی گرفتم خب بچه هام کوچیکن یکیشون چندماهشه همه کارامو کردم جاری فقط میوه از رو اپن اشپزخونه تعار ...

یه چن بار جواب بده بفهمه حالیته

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

منم هر چقدر خوبی میکنم باز دختراشون بیشتر به چشم میان.حسودی نمیدن خب اونا دختراشونن اما با منم در حد کارایی که کردم رفتار نمیکنن 4 سال بود هرسال کولر میزنم فیوز میپرید میگفتم چرا اینطور میشه پدرشوهرم میگفت چون کنتور برق یدونس فشار میاد اما بعد 4 سال با چشم خودم دیدم ک مادرشوهرم فیوز قطع میکرده