2777
2789
عنوان

دندان درد🙏🙏🙏🙏🙏🙏😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10300 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرهت نمیکنم مسواکبزنم

مسواک مواد غذایی ریز بین لثه و دندون رو پاک میکنه باعث میشه میکروب ها (عفونت)  رشد نکنه و دندون درد سبک میشه...

نترس ورم دندونت اگه مسواک نزنی تا صب خیلی بیشتر میشه...

یغنی درد شدید هنگام مسواک زدن اشکال نداره؟؟؟؟باشه گلم.اگر لایق باشم

دندونات که ورم دارن به هم فشار نده هر چی فشار بدی یا تحریکش کنی زودتر و بیشتر عفونت میکنه...

با آب نمک مسواک بزن چاره ای نیست نزدن مسواک خودش علت عفونته به خ

به خصوص اگه برنج یا سیب زمینی یا هویج یا گردو یا مرغ یا گوشت یا ذرت و انواع نشاسته ها رو خورده باشی...

نمک رو با عسل قاطی کنی بزاری روش هم خوبه. روغن حنضل هم اگه داشتی بزاری روش هم خوبه.

چرک خشک کن هم اگه داری بخور...

به خصوص اگه برنج یا سیب زمینی یا هویج یا گردو یا مرغ یا گوشت یا ذرت و انواع نشاسته ها رو خورده باشی. ...

آره از دیشب که چرک خشک کن خوردم انگار دندونم و لثه باد کرده.شنیدی میگن عفونت رسیده یا میخواد بترکه .میگم شاید اون طوری شده.نظره شما؟؟؟

اگه کنار دندونه آره میخواد سر باز کنه روش میشه آرد باقالی گذاشت. ولی اگه زیر دندونه و به اصطلاح قد د ...

وای یعنی با چرک خشک کن خوب نمیشه؟؟؟؟فردا دارم میرم مسافرت.یه درمان فوری با قرص سراغ نداری.این یه دفعه ای از دیروز اینجوری شد🙏🙏🙏😔😔😔😔

وای یعنی با چرک خشک کن خوب نمیشه؟؟؟؟فردا دارم میرم مسافرت.یه درمان فوری با قرص سراغ نداری.این یه دفع ...

با چرک خشک کن کمتر میشه ولی خوب خوب نمیشه مسواک باید بزنی...

غذاهای نشاسته دار و گوشت دار به خصوص مرغ و برنج رو هم فعلا نخور و با اون سمت غذا نخور... مسواک بلافاصله بعد از غذا ...

اگه دندون آسیا باشه احتمال گوش درد هم هست...

حتما برو دکتر. سماق هم که گفتم زود عفونت رو درمان میکنه...