2777
2789
عنوان

کسی مزوتراپی پوست انجام داده؟

2566 بازدید | 47 پست

سلام خانما.کسی هست مزوتراپی پوست انجام داده باشه؟تو چند جلسه و چقدر موندگاری داره.

تجربه ها و شنیده هاتون رو لطفا بگین

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مزونيدلينگ انجام دادم خود دكترم گفت مزوتراپي خييلي درد داره

راضی هستی عزیزم؟چندوقته انجام دادی چجوری شد پوستت؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من ی کار کردم.اول بی حس کرد،بعد با دشتگاه سابید،صورتم پر حون شد.بعد زینک زد،بعد ی عالمه خون ابه تز ص ...

درد داشت؟تا چند وقت رو صورتت مشخصه؟من میخام بدون اینکه به شوهرم بگم انجام بدم رو پوست مشخصه؟

مبشه فرق مزونیدلینگ و مزو تراپی رو به من بگید؟

مزو تزریق با سوزنه نید لینگ فکر کنم سطح پوستو خراش میدن

کاملا مشخص و درد ناکه.تا ۱ هفته مشخصه

☹☹☹☹حاضری بازم بری با وجود دردی که داره؟مگه بی حس نمیکنن؟

مزو تزریق با سوزنه نید لینگ فکر کنم سطح پوستو خراش میدن

همچين خراشي نيست بعدشم يكم پوستت زخم ميشه يا پوستش تيره تر ميشه اما چند روز بعد خوب ميشه 

من فعلا يك جلسه رفتم 

یک عدد چپی 

☹☹☹☹حاضری بازم بری با وجود دردی که داره؟مگه بی حس نمیکنن؟

لی حسی میکنن.من ۳ تا دیگه باید برم.اره میرم.چون ارایش نمیکنم میگم حداقل منافذه پوستم بسته شه.

خدا کنه جواب بده