2777
2789
عنوان

عاشقی بد دردیه:)))

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 21 پست
ایولا خدا خیرت بده یه عالمه از شدت عشقم کاسته شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جررررررر

جدی میگم  یه پسر بود فک میکردم خیلی خفنه ولی یه بار دیدم دستش تو دماغش بود دیگه فکرشم نکردم. همشون از این کارا میکنن

والا من اصلا کاسته نشد😂

واسه من خیلی وقته رفته اون موقعه که بود حاضر بودم واسش هر کاری کنم ولی الان که نیست با این حرفا آروم میگیرم🤣🤣ولی درکتون میکنم بازم نظر من اینه هر کسی لیاقت محبت نداره هر چقد هم که دوسش داشته باشی طرفتون بشناس عشق ادمو هم کر میکنه هم کور بازم هر طور صلاح میدونید.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگم   یه پسر بود فک میکردم خیلی خفنه ولی یه بار دیدم دستش تو دماغش بود دیگه فکرشم نکردم. ...

خدا نجاتتون داده عزیزم🤣🤣🤣🤣ببین کجا کار خیر کردی که این صحنه رو دیدی🤣🤣🤣 وگرنه الان مثل من یه شکست خورده ی ناامید بودی.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...