2777
2789
عنوان

دفع زیاد یچه بلافاصله بعد از هروعده خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 24 پست
یعنی از بدو اولد اینجوری بود؟

اره تقریبا من اصلا تلفن به کسی نمیزنم ولی خونشون میرم خیلی هم بهم احترام میزارن تو با توجه به شخصیت خودت برخورد کن بی منت اونا هم به مرور خوب میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر مشکل بچتون حل شد دختر منم بعد از غذا زود دفع می‌کنه میشه راهنمایی کنید کی خوب شد یا از چی بو ...

خآنم جان منم مشکل شمارو دارم چی شد رخترتون مشکلش رفع شد ؟چی‌کار کردین ؟

سلام شما بچتون خوب شده؟ منم دخترم الان یک ماهی هست اینطوره

سلام  بله عزیزم چن وقتشه ؟ مم فهمیدم الرژی به گوجه و پروتین گاوی و گندم داره اینارو کم میدم خوب شده  حتما به چیزی آلرژی داره و تو رژیم غذایی ش 

اگه شیر خشک میدی شیر نان اچ آ بده یه مدت 

نه شیر خشک نمیخوره شیر خودمم نمیخوره آخه باردار شدم نتونستم بهش بدم الان یک سال و نه ماهشه یک ماه پیش اسهال استفراغ شد از اون موقع شکمش اینطور شده

نه شیر خشک نمیخوره شیر خودمم نمیخوره آخه باردار شدم نتونستم بهش بدم الان یک سال و نه ماهشه یک ماه پی ...

احتمالا روده اش التهاب کرده برا دختر من پروبیوتیک رامنوفلور دادن و هر ۱۲ ساعت ۳ سی‌سی مترونیدازول  رژیم هم گرفتم  و شیر ش هم عوض  کردیم خوب شد  کاش به دکترش بگی ببین میترو لازم نیست بدی   بهش  

احتمالا روده اش التهاب کرده برا دختر من پروبیوتیک رامنوفلور دادن و هر ۱۲ ساعت ۳ سی‌سی مترونیدازول &n ...

ان شاالله همین باشه تو رو خدا برام دعا کنید نزدیک زایمانم هست وشرایط خوبی ندارم دارم از استرس میمیرم😭😭😭