2777
2789

که مثل آیت الله بهجت و ... معروف باشند.

کلا جزو عالمای بزرگی در سطح ایت بهجت یا حداقل نزدیک به سطح ایشون باشن

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم

علامه قاضی هم بودند

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علامه قاضی هم بودند

علامه قاضی اسم کوچیکشون چیه؟ و پسوند فامیلیشون

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
علامه قاضی اسم کوچیکشون چیه؟ و پسوند فامیلیشون

سید علی قاضی طباطبایی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ایت الله بروجردی

اسم کوچیکشون چیه؟

الان در قید حیاتن؟

سید علی قاضی طباطبایی

که سال 1366 به رحلت رسیدن؟

عالم بزرگ دیگه ای که در قید حیات باشن نمیشناسید؟😢

نه سال 41 فوت کردن

عالم بزرگ دیگه ای که در قید حیات باشن نمیشناسید؟😢

همه اشون که فوت شدن😪 مثل ایت الله بهجت و قاضی و ... که معروف بودن

حسنعلی نخودکی اصفهانی عارف بزگی بوده و مرعشی نجفی

آیت الله حسنعلی نخودکی اصفهانی و مرعشی نجفی هم هر دو نفرشون فوت شدن؟

شما طلبه هستین مثل من

نه عزیزم طلبه نیستم.

عالم و عارف بزرگی که الان در قید حیات باشن نمیشناسید؟