2777
2789

اگه مطمئنی چیزی هست دیگه هست 

کنکاش نکن خودت بیشتر آسیب میبینی

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما گوشی قفل نمی‌کنیم یعنی از چیز پنهانی نداریم نکن یکی از خانوما اینجا پونصد داده برنامه گذاشته رو گوشی شوهرش همه چیو فهمیده نه میتونه به شوهرش بگه نه آرامش داره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

ببین من این.کارو کردم....گوشیو گذاشتم جایی که نبیته خودم رفتم بیرون...گوشیم هم رو صبط صدا بود جند ساعت بعد اومدم خونه گوش دادم

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
ببین من این.کارو کردم....گوشیو گذاشتم جایی که نبیته خودم رفتم بیرون...گوشیم هم رو صبط صدا بود جند سا ...

یکی اینکارو با من کرد خیلی خیلی ناراحت شدم انگار تجاوز به حریم شخصیه

البته زن و شوهر فازشون فرق داره

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
یکی اینکارو با من کرد خیلی خیلی ناراحت شدم انگار تجاوز به حریم شخصیه البته زن و شوهر فازشون فرق دار ...

وای برامنم کسی انجام بده واقعا متنفر میشم ازش  ولی من برا شوهرم بود بهش شک داشتم 

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
وای برامنم کسی انجام بده واقعا متنفر میشم ازش  ولی من برا شوهرم بود بهش شک داشتم

درسته عزیزم 

من با اینکه اون طرف خواهرم بود هنوز نبخشیدمش

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

شوهرم تو یک ماه دو بار رفته مسافرت با مادر و پدرش 

برای چی رفته نمیدونم 

اصلا نمیدونم کجا رفته

کلا خیلی چیزها رو به من نمیگه 

اصلا خبر ندارم با پولش چیکار میکنه