2777
2789
عنوان

انتخاب اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 67 پست
شاهان

من خودم از قبل بارداریم عاشق اسم شاهانم اما همسرم اصلا خوشش نیومد .هیچجوره کوتاه نمیاد

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رامیلا

نه خوشم نیومد 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
آئین.سامیار

آئینم قشنگه .سامیار خیلی تکراریه.معنیش چیه آئین؟

آئین اسم عربیه.ایین ایرانی یعنی روش .سنت

👍👍

@samin_a     @علی_عشقمه    

سلام عزیزم چطوری نینی جون خوبه؟وای عنوان رودیدم فکرکردم جنسیت مشخص شدوبمن نگفتی😂😂😂😂

بین اسمایی که گفتی آرتاقشنگه عزیزم😍ان شاءالله تنش سلامت باشه 🤩🤩

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
سلام عزیزم چطوری نینی جون خوبه؟وای عنوان رودیدم فکرکردم جنسیت مشخص شدوبمن نگفتی😂😂😂😂 بین اسمایی ...

سلام عزیزدلم توخوبی؟ حنانه جونم خوبه؟ 😂😂😂دیگه ما عجله داریم واسه انتخاب اسم. 

عزیزم فکردم نی نی پسره😁😍😍من ارتا رو پسندیدم😍

😊😉😍همسرمم آرتارو بیشتر دوس داره 👍👍

سلام عزیزدلم توخوبی؟ حنانه جونم خوبه؟ 😂😂😂دیگه ما عجله داریم واسه انتخاب اسم. 

فدات ماخوبیم😍😍😍ای جانم اینجوری خوبه نه مث مادقیقه نودی😅😅👍👍

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
فدات ماخوبیم😍😍😍ای جانم اینجوری خوبه نه مث مادقیقه نودی😅😅👍👍

خداکنه ماهم ک انقد عجله داریم انتخاب نکنیم بعدش پشیمون شیم😂😂😂