2777
2789

وقتی یادش میفتم حالم بد میشه من زایمان کردم بعد چقدر سختی و بد ویاری یه حال ساده ازم نپرسید بعد ک بچم دنیا اومد زنگ زد گفت بچت چیه حالا میدونست دختره هم خودم هم شوهرم هزار بار گفته بودیم گفتم دختره هی گفت خب عیبی نداره عیبی نداره چند بار پشت سر هم

چرا انقد بعضیا دلشون سیاهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت امد و تماستو قطع کن کلا باهاش

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

اینا دست خودشون نیست .مثلا تو میتونی بگی به یه بیمار سرطانی تو چرا سرطان داری بی خود سرطان داری نباید داشته باشی .اینا مریض روحین باید علاج شن

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

الان یادش ک میفتم حالم بد میشه خیلی زیاد وقتی میبینم یکی زایمان میکنه خونواده شوهرش پدر شوهر مادر شوهر چیکار میکنن حالم بد میشه یه کادو هم بهش ندادن حتی با اینکه وضع مالیشون خوبه

میگفتم خیلی هم عیب داره.حیف دخترم که تو مادربزرگشی😐😐

یا میگفتم شما جنسیتت چیه؟ میگفت زنم.میگفتم عیب نداره عیب نداره و قطع میکردم😁

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان