2777
2789
عنوان

خانمای یائسه تشریف بیارن

849 بازدید | 10 پست

من یسوالی داشتم لطفا صادقانه جواب بدین 

"اگه تا قبل از یائسگی تون زندگی جنسی خوبی داشتین و ا*ضا میشدین لطفا بگین بعد یائسگیتون هم ا*ضا میشین یا ن؟"

فاطی خانوم:)))))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند سالتونه؟ یائسه شدید؟

ن عزیزم من هنوز یائسه نشدم ولی اینو از یکی شنیدم ک میل جنسی دارن ولی ارضا نمیشن ب هیچ وجه؛ ایشونم هنوز یائسه نشدن فقط شنیدن منم استرس گرفتم کلی ک نکنه دگ نتونم ارضا بشم

ن عزیزم من هنوز یائسه نشدم ولی اینو از یکی شنیدم ک میل جنسی دارن ولی ارضا نمیشن ب هیچ وجه؛ ایشونم هن ...

چند سالتونه؟

من ۴۰ سالمه یه مقدار پریودام طولانی شده میترسم یائسگی باشه

چند سالتونه؟ من ۴۰ سالمه یه مقدار پریودام طولانی شده میترسم یائسگی باشه

۲۹سالمه حالا شما از دوستانتون ک یائسه شده باشن نشنیدین ک دگ توانایی ارضا شدن نداشته باشن؟

چند سالتونه؟ من ۴۰ سالمه یه مقدار پریودام طولانی شده میترسم یائسگی باشه

نه نگران نباش😅

من مامانبزرگم ۵۶سالشه هنوز نشده😄🤗

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦