2777
2789

بچها اینجا تو شهرمون ماهی خرمشهر میارن کیلویی ۲۵ 

نمیدونیم خوبن یا نه ظاهر ماهی ها هم خوبه

حالا شما بگید ک اینا جه نوع ماهی هستن و از رودخانه میگیرن یا از دریا صید میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم خرمشهریه ولی میدونم که  ماهی رودخونه ای ان پرخارن

حسون بایدباشه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خوب نیستن  درسته؟ منم میگم ماهی رودخانه هستن ب نظرتون بی کیفیتن؟

اره اصلانگیرپرخارن باورکن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شما خرمشهری هستی

نه عزیزم ولی خوزستان زندگی میکنم این ماهی خیلی فراوان همه جا هست.  

برای تنوع اگر میخوای بگیر ولی کبابش کن . بدرد سرخ و اینا نمیخوره 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

[QUOTE=220733720]نه عزیزم ولی خوزستان زندگی میکنم این ماهی خیلی فراوان همه جا هست.   برای تنوع اگر میخوای بگیر ...[/Qاسمش چیه شما میدونی

اخه ۲۵ تومن خیلی ارزون میترسم از نظر بی کیفیت باشه

[QUOTE=220733720]نه عزیزم ولی خوزستان زندگی میکنم این ماهی خیلی فراوان همه جا هست.   برای تنوع ...

خب مگه نگفتی غزل ؟

غزل با قزل آلا ک میدونی فرق داره. خوزستان ماهی قزل آلا نداره من خودم از شهرکرد میگیرم قزل آلا.

ولی غزل و سپیتی و زمین کن ک مال رودخونه ایناس ماهی های پر از جیوه و بی مزه ای هستن . ارزون میدن.

الان ماهی خوب بخوای بگیری زیر ۶۰ تومن پیدا نمیشه

ماهی های بوشهر خوشمزه ن. ماهی پله ؛،دولمی  ؛ من مرتب از بوشهر میگیرم کیلو ۶۰؛؛ خیلی خوشمزه ن.

همین قزل آلا کیلو ۹۰ تومنه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین