2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا توی یک فکر کردن ساده موندیم غذا چی بپزیم الان به این چیزا کارداریم😉

عزیزمممم خیلی تجربه خوبیه ها

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
چرا وحشتناک مگه چی دیدی

چیزی ندیدم 

دوست داشتم برگردم ب جسمم   و از اینکه نمیتونستم برم داخل جسم شدیدا هراسان بودم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
چیزی ندیدم  دوست داشتم برگردم ب جسمم   و از اینکه نمیتونستم برم داخل جسم شدیدا هراسان بود ...

من چند ماه پیش هر وقت اراده کیکردم همین که چشمامو میبستم میرفتم و یه پرنده ای بررگ همیشه منو میبرد تا ابر ها و دو تا فرشته میومدن منو میبردم یه عالم دیگه خیلی قشنگ بود

چرا چجوری  میشه یکم توضیح بدی

هیچی شب خوابیدم یکهو حس کردم وسط اتاقم  .‌خونه ها تاریک بود رفتم ب سمت کلید برق تا چراغ رو روشن کنم‌هرکار میکردم روشن نمیشد برگشتم ب سمت اتاق یکهو دیدم رو تخت درازم و خوابیدم. ‌خیلی ترسیدم و سعی میکردم برم داخل جسمم اما هرکار میکردم نمیشد چندین بار با شدت خودمو  انداختم رو جسمم تا این که تونستم وارد بشم و یکهو بیدار شدم 

چندین بار برام پیش اومده این حالت و خیلی میترسم وقتی اینجوری میشه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
هیچی شب خوابیدم یکهو حس کردم وسط اتاقم  .‌خونه ها تاریک بود رفتم ب سمت کلید برق تا چراغ رو روشن ...

نه نترس این حالتی که میگی خیلی ها سالها امرین میکنن تا برسن به این مرحله

من چند ماه پیش هر وقت اراده کیکردم همین که چشمامو میبستم میرفتم و یه پرنده ای بررگ همیشه منو میبرد ت ...

یعنی ارادی روح رو خارج میکردی؟ 

از این که از جسمت دور بشی نمیترسیدی؟

نه نترس این حالتی که میگی خیلی ها سالها امرین میکنن تا برسن به این مرحله

از این که از جسمم دور هستم میترسم 

خداروشکر دیگه یک سالی میشه پیش نیومده همچین حالتی